Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Proiectul cultural-educativ „Portativul tânărului artist”

noiembrie 23, 2019 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Gratuit

Proiectul cultural-educativ „Portativul tânărului artist”

Muzeul Ştiinţei și Tehnicii „Ştefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, având ca parteneri Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” Iași și Asociația Crescendo Events, continuă sâmbătă, 23 noiembrie 2019, ora 17.00, în Sala „Ştefan Procopiu” de la Palatul Culturii, proiectul cultural-educativ „Portativul tânărului artist”.

Iniţiat şi coordonat de Carmen Zaharia – Danicov, profesor la Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” și de dr. ing. Monica Nănescu, șef al Muzeului Ştiinţei şi Tehnicii „Ştefan Procopiu”, proiectul oferă elevilor, studenţilor şi cadrelor didactice din învăţământul vocaţional ieşean posibilitatea de a performa în spaţii scenice neconvenţionale. Astfel, muzeul devine o adevărată esplanadă culturală, menită a prefigura un interesant spaţiu de lansare a tinerelor talente în domeniul muzicii, respectiv al artelor dramatice şi coregrafice.

Programul acestei ediţii va cuprinde un spectacol muzical-coregrafic în interpretarea elevilor de la clasa de muzică de cameră, îndrumător prof. drd. Cătălin Sasu; clasa de canto, îndrumător prof. dr. Daniela Mihaela Ciocoiu și clasa de coregrafie, îndrumător prof. Rodica Fălișteanu. Acompaniază la pian: Eva Maria Gârlea, Giorgia Musteață și prof. Alina Andriuți-Shemchuk de la Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” Iaşi.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Dată:
noiembrie 23, 2019
Oră:
5:00 pm - 7:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Complexul Naţional Muzeal „Moldova” Iaşi
Telefon
0232 218383
Email
contact@palatulculturii.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Palatul Culturii Iași
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 1
Iași, 700028 România
+ Hartă Google
Telefon
+40.232.275.979
Vezi site-ul web Loc de desfășurare