Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atelier de lectură „În lumea poveștilor muzicale”

noiembrie 23, 2019 @ 4:00 pm - 6:00 pm

Lei3- Lei12

Atelier de lectură „În lumea poveștilor muzicale”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, având ca partener Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, organizează un nou atelier de educație muzeală la Palatul Culturii din Iași, sub genericul DICE: Distractiv – Interactiv – Creativ – Educativ: „În lumea poveștilor muzicale”, adresate copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

Atelierele vor consta în lecturi din volumele semnate de Cristina Andone, apărute la Editura „Nemi” în colecția „Povești din Pădurea Muzicală”. Lecturile vor fi susținute de dr. Daniela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași.

Primul eveniment din această serie va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie 2019, începând cu ora 16.00, în Sala de Educație Muzeală. Invitata specială a acestei ediții este autoarea „Poveștilor din Pădurea Muzicală”, Cristina Andone (București), care va vorbi despre această colecție, reprezentând o serie de povești pentru copii, ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cărțile, ilustrate de Adriana Gheorghe, Sebastian Oprita și Thea Olteanu, îi vor „împrieteni” pe copii cu muzica clasică, oferindu-le, într-un mod accesibil, informații esențiale pentru cultura lor generală.

Organizate cu scopul de a valorifica patrimoniul muzeal și din perspectiva formării culturale, Atelierele DICE abordează teme ce se regăsesc în expozițiile temporare, deschise la Palatul Culturii din Iași. Participarea la atelierele de lectură se va face pe baza unui bilet la Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu”, al cărui specific se pliază pe tema acestei activități, muzeul deținând o impresionantă colecție de automate muzicale.

Prețul unui bilet este de 12 lei pentru adulți/ 3 lei pentru elevi și va asigura accesul în muzeu și atelier.

Detalii

Dată:
noiembrie 23, 2019
Oră:
4:00 pm - 6:00 pm
Cost:
Lei3- Lei12
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Complexul Naţional Muzeal „Moldova” Iaşi
Telefon
0232 218383
Email
contact@palatulculturii.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Palatul Culturii Iași
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 1
Iași, 700028 România
+ Hartă Google
Telefon
+40.232.275.979
Vezi site-ul web Loc de desfășurare