Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ziua Internațională a Prieteniei

iulie 30, 2017 @ 10:00 am - 5:00 pm

Gratuit

Duminică, 30 iulie 2017, începând cu ora 10:00, pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, AVISSO, alături de partenerii săi (Primăria Municipiului Iaşi, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, World Vision România, Rotary, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, Camera Auditorilor Financiari din România) invită comunitatea locală să sărbătorească, din nou, Ziua Internațională a Prieteniei, alături de 40 de copii din centre de plasament și 40 de copii din mediul rural.

În acest an, pentru Ziua Internațională a Prieteniei, ne propunem ca reprezentanții companiilor ieșene, reprezentanții instituțiilor publice precum și jurnaliști, să semneze Scrisoarea Prieteniei: un angajament de prietenie față de unul dintre copiii care vor fi prezenți la Ziua Prieteniei. Ne dorim ca această scrisoare să reprezinte un punct de pornire pentru o prietenie de lungă durată între copiii din centrele de plasament sau din medii defavorizate și membrii comunității locale.

Scopul activității este de a crește nivelul de toleranță și acceptare din partea comunității cu privire la copiii defavorizați proveniți din centrele de plasament sau din medii defavorizate.

Credem că prin inițierea unei relații de corespondentă între copii și un membru al comunității, vom obține un impact benefic în viața copiilor, vom contribui la dezvoltarea lor personală, creșterea încrederii în sine și a abilităților de relaționare cu cei din jur.

Detalii

Dată:
iulie 30, 2017
Oră:
10:00 am - 5:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt
Iași, România + Hartă Google