Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Street Delivery Iași se mută la Râpa Galbenă

iunie 14, 2019 - iunie 16, 2019

Gratuit

Street Delivery Iași se mută la Râpa Galbenă

Evenimentul de arte urbane Street Delivery Iași se va muta anul acesta în zona superioară a Râpei Galbene. Astfel, în perioada 14-16 iunie 2019, strada Gheorghe Lascăr va fi închisă circulației auto și redată oamenilor prin proiecte artistice.

Ediția a VII-a a Street Delivery Iași are  tema „Poezia e în stradă” și se concentrează pe inspirația scoasă în stradă prin artă, cuvânt, design, arhitectură, prin poeticile cotidianului, geografiile literare și metaforele orașului. Plus doza firească de distracție.

Cei care doresc să se înscrie cu proiecte  care să facă din Iași un oraș mai prietenos, mai inteligent, mai verde și mai vesel o pot face până la data de 4 mai 2019, completând formularul disponibil aici: goo.gl/mBQDHR. Alte detalii, noutăți și proiectele selectate vor fi comunicate pe pagina de Facebook a Street Delivery Iași.

Street Delivery a fost fondat în mai 2006 de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România. La Iași evenimentul se desfășoară din anul 2013, fiind realizat în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române Iași.

Details

Start:
iunie 14, 2019
End:
iunie 16, 2019
Cost:
Gratuit
Event Categories:
,

Organizer

Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România
View Organizer Website

Venue

Râpa Galbenă
Strada Gheorghe Lascăr nr. 2
Iași, 700128 România
+ Google Map