Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Spectacolul de teatru „Alfabetul năzdrăvan”

august 24, 2019 @ 11:00 am - 12:00 pm

Gratuit

Spectacolul de teatru „Alfabetul năzdrăvan”

Sâmbătă, 24 august 2019, ora 11.00, Atrium Palas Mall Iași

Trupa Tandem

Regia: Ionuț Gînju

Distribuția: Arun Cotic și Ionuț Gînju

Durata spectacolului: 60 min.

De șase ani, cât încă mai e Vacanța Mare, Târgul pentru Școală EXCELSIOR le aduce copiilor în Atrium-ul de la Palas Mall Iași, în fiecare sâmbătă, de la ora 11, spectacole de teatru încântătoare. Așa se face că primul spectacol prezentat pe 24 septembrie, în interpretarea actorilor Ateneului Național din Iași, este „Alfabetul Năzdrăvan”. Intrarea este, ca de obicei, gratuită, important e să veniți de mână sau în pas de dans cu Copilăria. Vă așteptăm cu mare, mare drag! 

Târgul pentru Școală EXCELSIOR începe pe 21 august și ține până pe 15 septembrie 2019, se desfășoară în Atrium-ul de la Palas Mall Iași pe o suprafață de câteva sute de metri expoziționali și prezintă o ofertă educațională variată și atractivă.

Motto: „Teatrul a fost și va fi alfabetul misterios al sufletului!”

„Alfabetul năzdrăvan” este un spectacol cu certe valențe educative și artistice. Punerea în scenă transformă spectacolul într-o lecție de viață, de dragoste pentru tot ce e frumos, oferind ocazia de a descoperi taina alfabetului. Spectacol interactiv, cu inserții muzicale, în care copiii sunt invitați să călătorească în lumea magică a literelor, să recite poezii, ghicitori, proverbe.

Textul piesei recuperează parfumul duios al amintirii din copilărie și pătrunde cu delicatețe și o înțelegere dătătoare de mare emoție pe teritoriul fragil al sufletului de copil, surprinzând ingenuitatea, curiozitatea la acea intensitate irepetabilă dată doar de vârsta când ochii sunt larg deschiși către lume în întregul ei și totul este un bulgăre de trăiri ce își așteaptă modelarea, cu înțelegere, răbdare, dedicare și nespus de multă iubire.

Povețele, nucleu forte al acestui univers, nu au deloc stridență didacticistă, ci curg firesc și lin, cu simplitatea și seninătatea iradiantă a câte unui proverb ori a unei personificări insolite.

Detalii

Dată:
august 24, 2019
Oră:
11:00 am - 12:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Sedcom Libris
Telefon
0232 234582
Email
online@sedcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Palas Mall
Str. Palas, nr. 7A
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon
0232 209920
Vezi site-ul web Loc de desfășurare