Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Lansare de carte și lectură artistică. Vera Crăciun și cărțile copilăriei

august 24, 2019 @ 12:30 pm - 1:00 pm

Gratuit

Lansare de carte și lectură artistică. Vera Crăciun și cărțile copilăriei

Vera Crăciun și Excelsior îi așteaptă cu mult drag pe toți copiii sâmbătă, 24 august 2019, începând cu ora 12.30, pe scena din Atrium Palas Mall Iași, la lansarea cărții „Primăvara florilor” și la o lectură artistică din cărțile cu poezii şi poveşti. 

Vera Crăciun este membră a Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Literatură pentru copii, Bucureşti, are publicate 17 cărţi pentru copii, este coordonatoarea Cenaclului „Destine Junior”, Filiala Galaţi. Colaborează cu numeroase reviste culturale şi este, deseori, invitată la posturile de televiziune locale. Organizează, de asemenea, ateliere de creaţie literară în şcoli.

Din 2014, Librăriile SEDCOM LIBRIS Iaşi vă prezintă un produs educațional și comercial necesar pentru pre-gătirea logisticii unui nou an școlar și universitar.

Târgul pentru Școală EXCELSIOR s-a consacrat ca fiind o platformă eficientă de unde se pot face, confortabil, relaxat şi informat, toate cumpărăturile pentru noul an şcolar: ghiozdane, rechizite, manuale și bibliografie școlară, seturi creative și mii de articole folositoare, papetărie de calitate și cărți minunate pentru copii, profesori și părinți.

Ediția a VI-a EXCELSIOR poartă un motto sugestiv „Cunoașterea înseamnă libertate, evoluție și putere”, se desfășoară în incinta Palas Mall Iaşi, în Atrium, nivel 0, zilnic de la ora 10.00 la ora 22.00, de pe 21 august până pe 15 septembrie 2019, şi va reuni, și anul acesta, sub trinomul calitate – diversitate – celebritate, zeci de branduri îndrăgite de papetărie și birotică, precum şi mii de cărți de la cele mai apreciate edituri de profil din România, în total peste 50.000 de articole diverse (produse de papetărie și cărți) la preţuri atractive.

Detalii

Dată:
august 24, 2019
Oră:
12:30 pm - 1:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Sedcom Libris
Telefon
0232 234582
Email
online@sedcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Palas Mall
Str. Palas, nr. 7A
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon
0232 209920
Vezi site-ul web Loc de desfășurare