Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Spectacol de teatru pentru copii – „Cenușăreasa”

februarie 24, 2019 @ 11:00 am - 1:00 pm

Lei15

Spectacol de teatru pentru copii – „Cenușăreasa”

24 februarie 2019 – „Cenușăreasa”, regia Toma Hogea

Ora 11.00, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, Ateneul din Iași

Vă așteptăm, Duminică, 24 februarie 2019, ora 11:00, la spectacolul de teatru pentru copii „Cenușăreasa”, regia Toma Hogea, în Sala Mare de Spectacole ,,Radu Beligan”.

„Cenușăreasa” este un spectacol pentru toate vârstele, pornind de la adaptarea scenică, care respectă întru totul povestea clasică dar, transpusă scenic într-o viziune regizorală/scenografică modernă.

Orice spectacol presupune o nouă provocare pentru fiece artist, este momentul de întânire/descoperire a actorilor cu personajele noi, care însuflețite cu har si plăcerea jocului, oferă lumină, bucurie si zâmbete pe chipul fiecărui spectator.

 

Cuvântul regizorului:

„Titlul piesei ne dezvăluie, deja, atmosfera spectacolului dar, totodată, invită publicul, de toate vârstele, de-a fi părtași la seara de bal, unde surprizele vor face tot deliciul.

O muzică de foarte bună calitate, cu umor, cu momente lirice, semnată de compozitorul Tibor Cári , va întregi atmosfera și va crea aura necesară, specifică unei seri de bal. Un spectacol colorat, cu un decor original și rafinat, semnat de scenografa Axenti Marfa,cu costume deosebit de inventive, cu stil, purtând semnătura scenografei Alina Dincă Pușcașu, completează/ aprofundează gândul regizoral, de a aduce la rampă un spectacol inventiv și modern.

Balul, nu ar fi posibil fără participarea actorilor, o trupă profesionistă, dezinvoltă, cu posibilități multiple de exprimare scenică, cu talent și, nu în ultimul rând, plăcerea și bucuria absolută a jocului…!

ATENEUL din IAȘI, invită pe toți cei care vor să participe la balul Cenușăresei, la o poveste cu totul și cu totul magică…” (Toma Hogea, regizor)

 

Distribuție:

Cenușăreasa – Alexandra Macovei

Zâna – Erica Moldovan

Majordomul – Daniel Onoae

Regele – Codrin Dănilă

Prințul – Dumitru Florescu

Mama vitregă – Alexandra Paftală

Sora vitregă – Ana Hegyi

Sora vitregă – Cezara Fantu

Tunarul – Daniel Popa/Vlad Baba

 

Pentru detalii privind toate evenimentele noastre, vă invităm să accesați site-ul www.ateneuiasi.ro sau să vizitați pagina de Facebook a Ateneului: https://www.facebook.com/pg/AteneulDinIasi/events/

Biletele pot fi achiziționate de pe: www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00-16.30.

Detalii

Dată:
februarie 24, 2019
Oră:
11:00 am - 1:00 pm
Cost:
Lei15
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Ateneul din Iași
Telefon
0332 408966
Email
office@ateneuiasi.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare