Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Spectacol colaj „In the name of love”

iunie 19, 2017 @ 7:00 pm - 9:00 pm

RON10.00

„In the name of love“ este un spectacol oglindă pentru societatea contemporană, care încearcă să arate dragostea așa cum e ea promovată în media. Controversatul și inepuizabilul sentiment de afecțiune își schimbă definițiile și forma de la o perioadă la alta.

„In the name of love“ se oprește acum și aici pentru a ne privi cum iubim, cum definim iubirea și ce așteptări avem de la ea. Fiind un spectacol de teatru muzical, aduce muzica de operă într-o altă lumină: schimbăm total forma și vorbim prin vlog-uri, emisiuni, versuri de muzică pop, un spectacol al contemporaneității plin de clișee.

Vă invităm să vă opriți puțin cu noi in secolul 21 în minunata lume roz (la propriu), să vorbim despre tinerețe, relații, căsătorie, muzică și despre „cei 4 pași să îl recucerești”

Spectacol colaj

Regia: Adonis Tanța & Lorena V. Puican
Secţiunea – Experiment
Scenografia: Denisa Berceanu

„Trupa s-a înființat în 2014, realizând primul proiect independent de teatru muzical experimental, la teatrul Reactor. In anul 2016 am avut a doua premieră de tip experiment care aducea în discuție condiția artistului liric pe piața muncii și toate elementele de care depind reușitele acestuia (audiții, repetiții, probleme de culise, etc.).

Munca la aceste proiecte a venit din dorința sincera și cumva datoria pe care o simțim să vorbim, prin spectacole, despre probleme reale, actuale si vulnerabile.

Procesul de lucru la aceste proiecte este unul foarte complex, începe de la o documentare temeinică asupra subiectului despre care vorbim, alegerea repertoriului favorabil conceptului si lucrarea pe improvizatii pe anumite teme apoi definirea scenariului.

Echipa noastră dorește sa facă artă sinceră si tânără într-o lume și un sistem pervertit. Spectacolele experimentale de teatru muzical nu sunt o manifestare în trecere iar noi ne dorim să devină o alternativa de sine stătătoare”.
Adonis Tanța este solist colaborator la Opera Nationala Romana din Cluj , coordonator la SoundReactor (platforma de teatru muzical de la teatrul Reactor, laborator de creatie si experiment).

In 2016 a castigat Premiului pentru „Cel mai bun tanar interpret” la Concursul national al liedului romanesc, Bucuresti. Interpret si performar în spectacole de muzical0 ,operă si teatru muzical experimental.

Lorena V. Puican, solistă colaboratoare la Opera Nationala Romana din Cluj, membră SoundReactor. Solistă în concertul „ Regal de Opera”, dirijor Tiberiu Soare. Solista în concertul „Gradus ad Parnassum I”de la Filarmonica de stat Transilvania. Interpret si performar in spectacole de opera si teatru muzical experimental
Denisa Berceanu – membră SoundReactor – scenograf.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Details

Date:
iunie 19, 2017
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
RON10.00
Event Category:

Venue

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Google Map
Phone
0744652662 / 0751127741
View Venue Website