Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Școala de Vară – Sănătate prin activități motrice de loisir

august 28, 2017 - septembrie 1, 2017

Gratuit

Fundația ALTIUS Academy organizează, în perioada 28 august – 1 septembrie 2017, Școala de vară – Sănătate prin activități motrice de loisir, la Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității Al. I. Cuza din Iași.

Evenimentul reprezintă o etapă importantă în procesul de pregătire a Festivalului Internațional al Tinereții, Științei și Sportului – FITSPORT ce se va desfășura între 24 – 26 noiembrie 2017.

În cadrul Școlii de vară au fost selectați 35 de voluntari care sunt antrenați în mod teoretic și practic pentru a transmite cât mai bine valorile sportului în rândul populației orașului Iași și pentru a dobândi informații și abilități necesare implicării în organizarea festivalului FITSPORT.

Timp de 5 zile voluntarii învață să coordoneze activități de loisir și să promoveze activitățile motrice în comunitatea locală prin acțiuni atractive.

Cursurile școlii de vară sunt realizate și organizate de responsabilii tehnici implicați pe proiect, după un orar bine stabilit.

Festivalul Internațional al Tinereții, Științei și Sportului – FITSPORT este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași care este implementat în perioada august – decembrie 2017. FITSPORT îşi propune să aducă împreună studenţi, tineri cercetători şi sportivi care vor avea oportunitatea de a interacţiona cu personalităţi din domeniul ştiinţei, sportului şi educaţiei fizice, de a colabora pentru elaborarea unor proiecte comune ce vizează domeniul amintit şi de a promova, în comunitatea locală, modele de bune practici pentru menţinerea unui stil de viaţă sănătos.

Detalii

Începe:
august 28, 2017
Se termină:
septembrie 1, 2017
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport
Strada Toma Cozma 3
Iași, 700554 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 201026