Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

“Blocați în labirint”, de George Simion

august 27, 2017 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Gratuit

Duminică, 27 august, de la ora 18.00, se va lansa la Iași cartea „Blocați în labirint” semnată de George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012. Evenimentul va avea loc în Foaierul Ateneului din Iași.

Accesul publicului este gratuit

„Blocați în labirint” este o radiografie a vieții Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de azi, explicând într-un limbaj accesibil situația reală în Republica Moldova. Cartea relevă principalele mituri fondatoare pentru statul dintre Prut și Nistru și prezintă motivele pentru care acesta este ultimul stat din Europa.

Această analiză a stării socio-politice a Republicii Moldova este o lectură necesară pentru toți românii care doresc să înțeleagă realitatea spațiului dintre Prut și Nistru, precum și nenumăratele stereotipuri care au fost promovate în spațiul public despre românii de pe ambele maluri ale Prutului.

”Blocați în labirint” este o carte bazată pe observațiile directe ale autorului, care prezintă situația economică, socială și politică a Republicii Moldova așa cum este ea, punând accentul pe construirea viitorului Basarabiei, și nu doar pe trecutul ei: „Observațiile mele vin direct din teren, de la fața locului și sunt corelate cu multe informații, pe care le-am primit în timp” – a declarat autorul.

Apariția editorială „Blocați în labirint” a fost lansată în mai multe orașe din Europa, în cadrul unui turneu de promovare în rândul românilor din diaspora: Bruxelles, Barcelona, Roma și Göteborg. În România, cartea a fost lansată până în prezent la București, Timișoara, Sibiu, Arad, Oradea, Târgoviște. În Republica Moldova, prima lansare a avut loc la Chișinău.

Detalii

Dată:
august 27, 2017
Oră:
6:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare