Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Proiecție de film – „Lara. Aribelle și mâna destinului”

martie 9, 2019 @ 1:00 pm - 3:00 pm

Lei12

Proiecție de film – „Lara. Aribelle și mâna destinului”

Sala Mare de Spectacole ,,Radu Beligan” a Ateneului din Iași, 9 martie 2019, ora 13:00

Regia: Ciprian Iacob

Cu: Iuliana Beregoi, Lora, Erica Moldovan, Mihai Ungureanu, Daniela Nane

Gen film: dramă

Aribelle (Ari) este o adolescentă amnezică rătăcită într-o metropolă plină de pericole, Lost City, iar singurele lucruri pe care le are sunt hainele și un medalion în formă de inimă. Medalionul Larei este un laitmotiv, aceasta fiind foarte atașată de el fiindcă simte că e singura ei legătură cu trecutul.

Ea se întâlnește cu Hugo, un puști orfan foarte descurcăreț și care va deveni cel mai bun prieten al ei. Într-o situație destul de amuzantă Ari împrumută numele de Lara din cauză că nu-și poate aminti numele ei real.Acțiunea se petrece în două orașe: Capital City și Lost City, înainte de accident și după accidentul în care Lara își pierde memoria și ajunge în Lost City. Lara și Hugo trec prin tot felul de peripeții și ajung la orfelinatul orașului. Fausta, directoarea orfelinatului este cu adevărat malefică și are planuri cu Lara și Hugo.

Inspectorul Vlad Munteanu se implică în cazul Larei și face tot posibilul să o ajute. La fel și Sarah, o polițistă care e pe urmele ei încercând să o salveze atunci când e răpită.

Lara nu știe însă că Linda, cel mai bun asasin al unei agenții, este pe urmele ei, având ordin să recupereze microcipul din medalion și să o anihileze.

În momentul în care se vor întâlni vor descoperi ceva uimitor!

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 12 lei, respectiv 15 lei pentru filmul 3D și proiecția de gală, și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul  www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Ochelarii 3D sunt incluși în prețul biletului.

Detalii pe:

Facebook: Cinema Iași

Instagram: www.instagram.com/iasicinema/

Site-ul: www.ateneuiasi.ro

 

Detalii

Dată:
martie 9, 2019
Oră:
1:00 pm - 3:00 pm
Cost:
Lei12
Eveniment Categories:
,

Organizator

Ateneul din Iași
Phone
0332 408966
Email
office@ateneuiasi.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Phone
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare