Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ofelia Cozma, Storyteller la IBeLi(e)ve Community

aprilie 4, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Gratuit

Ofelia Cozma, Storyteller la IBeLi(e)ve Community

I BeLi(e)ve Community. Lifestyle & Personal (Re)Branding Waves

First Speaker: Ofelia Cozma, inginer, profesor la Școala Britanică din Kuweit, style icon, social media influencer

4 aprilie 2019, la ora 18.00, la Casa Cărții din Iași, în Sala de Evenimente „Mihai Eminescu” de la etajul II

Dacă psihologul umanist american Abraham Maslow ar trebui să regândească astăzi Piramida nevoilor umane, deasupra nivelului auto-realizării, în vârful ierarhiei, ar mai desena, probabil, cel puțin încă o treaptă, cea a nevoii permanente a omului modern de reconfigurare, reinventare și reconfirmare a propriei identități în raport cu sine, dar și cu ceilalți.

De ce anume are însă nevoie omul modern pentru a (re)deveni el însuși? Cum și-ar putea (auto)defini cât mai corect posibil, sub multiple aspecte: ontologic, deontologic, epistemologic și axiologic, propria existență, statutul și imaginea în societate? Cum poți să evoluezi personal fără să te trădezi pe tine însuți, dar nici pe ceilalți? Cât gramaj de compromis este permis pentru a nu deveni letal? Cum să scoți la iveală Omul Nou din Omul Vechi? Cât de necesară este redescoperirea de sine și reinventarea? Cum să-ți redobândești încrederea în tine însuți când toate lumile în care ai crezut se prăbușesc în jurul tău și nu-ți mai poți găsi niciun punct de sprijin? Cum să-ți întreții mereu aprinsă energia, vitalitatea, armonia interioară și curiozitatea de a descoperi și de a explora lumi exterioare, dar, în egală măsură, și pe cele interioare? Cum să faci să nu-ți uiți bucuria de a trăi înscrisă într-un „ADN psihologic”, undeva, printr-un buzunar al blugilor din adolescență? Cum să nu ne uităm visele și cum să facem ca acestea să devină realitate?

Despre oameni care au făcut posibilă schimbarea în bine atât în, cât și pentru ei înșiși, iar mai apoi în și pentru ceilalți, despre povești de viață aproape incredibile, dar care ne pot inspira și motiva, despre toate acestea, dar și despre multe altele, noi, oamenii din Compania ieșeană SEDCOM LIBRIS am gândit un tip de Comunitate pe care am numit-o „I BeLi(e)ve. Lifestyle & Personal (Re)Branding Waves”.

Primul Storyteller va fi Ofelia Cozma, inginer, profesor la Școala Britanică din Kuweit, style icon, social media influencer și va avea loc pe 4 aprilie 2019, la ora 18.00, la Casa Cărții din Iași, în Sala de Evenimente „Mihai Eminescu” de la etajul II.

Detalii

Dată:
aprilie 4, 2019
Oră:
6:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Sedcom Libris
Telefon
0232 234582
Email
online@sedcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Casa Cartii Iasi
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 57
Iasi, 700259 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 211 656