Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

O nouă etapă încheiată cu succes a Turneului Național „Unire prin Cultură”

aprilie 5, 2019 - aprilie 12, 2019

O nouă etapă încheiată cu succes a Turneului Național „Unire prin Cultură”

Ateneul Național din Iași a încheiat pe 2 aprilie un nou program de spectacole din cadrul Turneului Național „Unirii prin Cultură”.

Echipa ieșeană a străbătut peste 1.200 de kilometri și a susținut în perioada 28 martie – 2 aprilie șapte reprezentații în Buzău, Făurei, Ploiești, Bragadiru – Ilfov, Focșani și Suceava, reușind să încânte aproximativ 2.000 de iubitori de teatru. Deplasarea a fost realizată cu ajutorul celor trei autobuze ale Companiei de Transport Public Iași, al căror exterior este personalizat, fiecare dintre vehicule purtând câte o culoare a tricolorului.

Piesele care au fost puse în scenă în această a doua etapă a turneului au fost „Atenție, Aterizăm!” în regia lui Daniel Onoae, „Aventuri cu Dl. GOE” în regia lui Iulian Ioan Sandu și „Cenușăreasa” în regia și adaptarea scenică Toma Hogea.

 

Turneul Național „Unire prin Cultură”

Prin realizarea Turneului Național „Unire prin Cultură”, Ateneul Național din Iași își propune să ajungă în cât mai multe localități din România, fie ele din mediul rural sau urban, și să aducă bucurie în inimile cât mai multor români. Cu proiecții video și decoruri noi, atractive, care să evidențieze poveștile de teatru și să le apropie de public, instituția noastră promite că va oferi iubitorilor de cultură spectacole inedite și experiențe de neuitat.

 

Stagiunea celor 100 de ani

Anul 2019 este plin de însemnătate pentru Ateneul din Iași, întrucât celebrează 100 de ani de la înființare. În acest context, pe lângă tot programul cultural-artistic pe care îl realizăm pe plan local, ne-am propus să ducem piesele Ateneului în cât mai multe localități din România și din străinătate, reușind astfel, pe de o parte să consolidăm parteneriatele pe care le avem și, pe de altă parte, să ne formăm noi colaboratori.

Detalii

Începe:
aprilie 5, 2019
Se termină:
aprilie 12, 2019
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Ateneul din Iași
Telefon
0332 408966
Email
office@ateneuiasi.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare