Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Naționalism și artă contemporană

august 3, 2017 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Gratuit

Minna Henriksson (1976, Oulu) este o artistă vizuală care trăiește în prezent în Helsinki. A studiat artă în Brighton, Helsinki și Malmö. Munca sa are se bazează pe cercetare și include o gama largă de mijloace incluzînd text, desen, linogravură și fotografie.

Lucreză deseori colaborativ și dorește să se conecteze cu discuțiile apărute din luptele anti-rasiste, stângiste și feministe. Din 2006, împreună cu Sezgin Boynik a avut o implicare teoretică continuă în privința naționalismului. A co-editat antologia Art Workers – Material Conditions and Labour Struggles in Contemporary Art Practice ce s-a concentrat asupra condițiilor de muncă a muncitorilor din artă în Finlanda, Suedi și Estonia.

Henriksson este membră a grupului Helsingin Nuorisofestivaali 1962 – Muistityöryhmä, care a produs piesa radio ‘Festival 62’ care examinează mecanisme de a reduce la tăcere. De asemenea, Henriksson este activă în Helsinki in grupul de studiu colectiv Night Schoolers și în asociația artiștilor stîngiști Kiila.

Detalii

Dată:
august 3, 2017
Oră:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Str. Al. Lăpușneanu, nr. 7-9
Str. Al. Lăpușneanu, nr. 7-9
Iași, 700057 România
+ Hartă Google