Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Lansare de carte – „Viața între speranță, destin și dulcea povară a iubirii” și „Reflecții despre viață. Quo vadis România?”, Profesor universitar doctor Emil Horomnea

decembrie 21, 2018 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Lansare de carte – „Viața între speranță, destin și dulcea povară a iubirii” și „Reflecții despre viață. Quo vadis România?”, Profesor universitar doctor Emil Horomnea

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați vineri, 21 decembrie 2018, la ora 18.00, în Sala de Evenimente de la etajul II al Casei Cărții din Iași, la dubla lansare de carte a domnului Profesor universitar doctor Emil Horomnea, unul dintre cei mai charismatici și iubiți profesori ieșeni, formator de generații întregi de economiști și tineri profesioniști în domeniu – „Viața între speranță, destin și dulcea povară a iubirii” și „Reflecții despre viață. Quo vadis România?”. Vor prezenta Academicianul Viorel Barbu, Academicianul Constantin Toma, Academicianul Ion Bold, Prof. univ. dr. Ion Pohoață și Prof. Cella Negoiescu. Participă: Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Prof. univ. dr. Mihaela Onofrei, personalități ale lumii culturale și științifice ieșene, cadre didactice universitare etc. Vă așteptăm cu mare drag!

Despre autor:

Emil Horomnea a fost și va rămâne un nume important în prestigioase organisme naționale și internaționale: Asociația Oamenilor de Știință din România, Asociația Generală a Economiștilor din România, Academia de Științe, Tehnici Financiare și Contabile din Paris, Asociația Internațională de Fiscalitate, Institutul Profesioniștilor Asociați Ordinului Experților Contabili din Paris, Asociația Profesorilor de Contabilitate din Spania, Corpul Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România, expert contabil, evaluator ANEVAR și CECCAR.

Despre cărți:

„După o viață plină de amintiri, Emil Horomnea ne așterne în pagini învățăminte pe care soarta i le-a hărăzit. Toate trăite și adunate cu mult suflet într-un mănunchi de gânduri. Ca să împlinească testamentul lăsat de tatăl său, încearcă un răspuns la întrebarea crucială Quo vadis România?” (Prof. univ. dr. Ioan Bold)

 

Detalii

Dată:
decembrie 21, 2018
Oră:
6:00 pm - 8:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Sedcom Libris
Telefon
0232 234582
Email
online@sedcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Casa Cartii Iasi
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 57
Iasi, 700259 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 211 656