Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Invitație la teatru – spectacolul „Simbioză”

decembrie 2, 2020 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Lei10

Invitație la teatru – spectacolul „Simbioză”

Unul dintre cele mai apreciate spectacole de teatru la nivel național și internațional, pus în scenă de Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași, „Simbioză”, regizor Radu Mihoc, va fi jucat din nou pentru publicul ieșean, miercuri, 02 decembrie 2020, începând cu ora 19.00, într-un format online.

Piesa face parte din categoria teatrului experimental, psihologic și reprezintă o chemare a publicului la introspecție. Actorii George Balmoș și Ionuț Cozma vor avea dificila misiune de a pune în scenă, într-un cadru minimalist, lupta din interiorul sinelui.

„Spectacolul își propune să prezinte lupta care se dă în interiorul nostru între gânduri, idei, seturi de credințe, caractere, temperamente: un joc a două reflecții ale aceluiași ‘Eu’, o antiteză între două părți componente a sinelui nostru, o coexistență permanentă a părților predominante aflate involuntar în legătură din interiorul nostru, două reverberații interioare ce se zbat mereu și vor să se domine reciproc”, a spus regizorul Radu Mihoc.

Spectacolul „Simbioză” a fost jucat pe scenele festivalurilor naționale și internaționale de profil. Teatrul Mirage a fost prezent în anul 2019 la Festivalul Internațional de Teatru din Mont Laurier, Canada cu acest spectacol. „Simbioză” a obținut premiul II la categoria „Cel mai bun spectacol” din cadrul Festivalului Internațional de arte „Muzite” din Sozopol, Bulgaria și a fost jucat în cadrul mai multor evenimente teatrale naționale dintre care amintim: Festivalul Internațional de Teatru „Experiment” de la Deva, Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Piesei de Teatru într-un act „Mihail Sorbul” și Festivalul Internaţional de Teatru de Tineret „APOLLO” de la Alba Iulia.

Prețul unui bilet este de 10 de lei și poate fi achiziționat online.

https://www.bilet.ro/eveniment/simbioza-online-8352-25353

Detalii

Dată:
decembrie 2, 2020
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Lei10
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Casa de Cultură „Mihai Ursachi”
Telefon
0232 / 267 547
Email
casaculturacopou@yahoo.com
Vezi site-ul web Organizator