Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul Rocanotherworld va avea o editie de iarna, online, intre 20 – 24 ianuarie

ianuarie 20, 2021 - ianuarie 24, 2021

Festivalul Rocanotherworld va avea o editie de iarna, online, intre 20 – 24 ianuarie

BE CURIOUS, BE DIFFERENT, BE FOR OTHERS

Dupa cea de-a cincea editie desfasurata intre 24 – 28 iunie in zona de agrement Ciric din Iasi, care a reunit 15 artisti alaturi de participanti in conditii de maxima siguranta, fiind primul festival post lockdown din Romania, echipa Rocanotherworld a planuit o editie de iarna a festivalului, online, intre 20 – 24 ianuarie.

Evenimentul va pune la dispozitie publicului inregistrari ale concertelor trupelor de la editia din vara, pentru a extinde experienta de festival si pentru cei care nu au putut fi prezenti.

De asemenea, Rocanotherworld Winter Edition va reprezenta un semn de solidaritate fata de trupele ce au concertat la festival in aceasta vara, si care in anii trecuti au performat pro bono pentru a fi alaturi de cauzele promovate de Rocanotherworld.

Achizitionarea biletelor va contribui atat la sustinerea lor, cat si a cauzei caritabile. Trupele vor fi anuntate in curand iar biletele vor putea fi disponibile pe iabilet.ro.

Respectand traditia caritabila si valorile festivalului, #becurious, #bedifferent, #beforothers, in vara anului 2020, echipa Rocanotherworld a ajuns in 4 sate din comuna Lungani din judetul Iasi.

Cu ajutorul publicului, a voluntarilor si alaturi de principalul partener, Kaufland Romania, au fost sprijinite 500 de familii cu pachete cu produse alimentare de baza, de igiena si sanitare, de maxima necesitate in vremuri pandemice.

 

Festivalul va sustine si la aceasta editie online familii din mediile defavorizate, care au nevoie de ajutor si vor ajunge din nou in comuna Lungani cu pachete cu alimente, produse extrem de necesare in lunile de iarna, produse de curatenie si materiale sanitare obligatorii pe timp de pandemie.

Reprezentand un demers colectiv de a darui, Rocanotherworld urmareste intotdeauna, prin actiunile intreprinse, cresterea nivelului de constientizare asupra problemelor din societate si cauta solutii astfel incat sa aiba un impact pozitiv asupra acestora, bazandu-se pe implicarea comunitatii.

Event FB: https://www.facebook.com/events/1179186182476803

Organizatori: Asociatia Industrii Creative, Showberry
Main Partner: Kaufland Romania

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Agerpres, Iqads & SMARK, Zile si Nopti, Infomusic, Iconcert, Un site de muzica, Viva FM.

Festivalul Rocanotherworld a debutat in anul 2016 si l-a avut ca inspiratie pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, calator, DJ, gurmand, antreprenor si deschizator de suflete. Toate activitatile  sunt conturate in jurul dorintei de a oferi si a principiilor pe care acesta le-a imbratisat de-a lungul vietii: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru altii!

Asociatia Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld si Classix din Iasi, avand drept scop revitalizarea culturala a orasului, angrenarea comunitatilor creative si implicarea in viata civila a societatii prin actiuni care promoveaza spiritul proactiv, contributiv si participativ.

 

Mai multe informatii despre campaniile derulate se pot gasi si pe canalele Rocanotherworld:

Facebook: https://www.facebook.com/rocanotherworld/

Instagram: @rocanotherworld

Detalii

Începe:
ianuarie 20, 2021
Se termină:
ianuarie 24, 2021
Categorii Eveniment:
,

Organizatori

Rocanotherworld
Asociația Industrii Creative