Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferinţa Internaţională DENTAL FUTURE 25-26 ianuarie 2019, Iaşi

ianuarie 23, 2019 - ianuarie 26, 2019

Conferinţa Internaţională DENTAL FUTURE 25-26 ianuarie 2019, Iaşi

CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ & WORKSHOP-uri

DENTAL FUTURE 2019 prezintă la Iași viitorul stomatologiei și al tehnicii dentare prin intermediul unor specialiști din întreaga lume 

Iaşi: 25 şi 26 ianuarie 2019 – Conferință generală

23, 24 și 25 ianuarie 2019 – Workshop-uri

 

După o primă ediție de succes, DENTAL FUTURE, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate medicilor stomatologi și tehnicienilor dentari din România, anunță cea de-a doua ediție, la Iași, pe 25 și 26 ianuarie 2019.

 

Evenimentul va fi structurat pe două secțiuni – conferinţă generală (25 și 26 ianuarie 2019, Hotel Internațional), precum și workshop-uri (23, 24 și 25 ianuarie 2019, la sediul Drăghici Dental). Vor fi două zile de informaţii teoretice, precum și sesiuni practice susținute de specialişti de top din șase țări și de pe două continente.

 

Cele mai noi tehnici şi ultimele tendinţe din domeniul stomatologiei şi al tehnicii dentare vor fi în prim-plan într-un eveniment care urmărește interacțiunea directă între specialiștii români și cei străini și consolidarea colaborării între medicul dentist și tehnicianul dentar în beneficiul pacientului.

 

Printre invitații ediției din acest an se numără: Dr. Álvaro Bastida Freijedo – Spania, membru de onoare şi speaker internaţional al Open Dental Community, autor al protocolului FILO pentru Implantologie minim-invazivă, Dr. Daniel Rodriguez Riquel – Spania, expert universitar în periodonţie al Universidad Europea de Madrid, Dr. Federico Mandelli – Italia, îndrumător în cadrul Departamentului de Chirurgie Orală Avansată din cadrul clinicii dentare de la Departamentul de Tehnologii ale Sănătății, Universitatea din Milano, Dr. Andrea Mastrorosa Agnini – Italia, fondator al „Digital Dental Revolution Education“, coautor a numeroase publicaţii ştiinţifice din Italia şi internaţionale, Dr. David Vallejo Rodríguez – Spania, specialist în ortodonţie în diferite centre de sănătate, Dr. Robert Ciocîrlan – România, specialist în medicina dentară restaurativă şi protetică dentară, Dr. Eliza Drăgan – România, medic Specialist în Chirurgie Dento-Alveolară, Dr. Cosmin Bâță – România, specialist în implantologie şi fondatorul Institutului de Stomatologie Sibiu, Dr. Ovidiu Alexinschi – România, medic primar psihiatru, artizanul şi promotorul conceptelor „No addict“ şi „EVOLUTION“.

 

DENTAL FUTURE 2019 îl va găzdui la Iași pe unul dintre primii trei tehnicieni dentari de la nivelul întregii lumi, Show Yamamoto, din Japonia. Realizările sale profesionale cuprind câteva decenii de activitate, precum și numeroase certificări și atestări: Certified trainer – Japan Academy of Esthetic Dentistry, Masterlab of VITA, VITA International Speaker, Active Member of International Academy for Digital Dental Medicine.

 

Lista tehnicienilor dentari speakeri la DENTAL FUTURE 2019 îi cuprinde, de asemenea, pe:

 

Simone Maffei – Italia, Maffei Dental Laboratory, Modena, Câştigător al AIOP International Award 2014, Kyriakos Drivas – Grecia, instructor al Asociaţiei Internaţionale „Immediate Team”, Specializat în diverse sisteme all-ceramic, estetică dentară, tehnologie digitală şi implanturi dentare, Lucian Dânșorean – România, care de-a lungul anilor a format un număr considerabil de tehnicieni dentari, a dezvoltat o serie de metode şi concepte tehnice, unele deja brevetate şi transformate în cursuri sub egida „Practici avansate în tehnica dentară“,

Mihail Sledkov – Lituania, Director al laboratorului de tehnică dentară Mihail Sledkov.

 

Dan Drăghici: DENTAL FUTURE – o datorie și un vis împlinit

 

DENTAL FUTURE este un proiect de suflet al nostru şi ne bucură nespus faptul că am reușit să îl aducem la a doua ediție. Cred că este de datoria noastră să ne punem oraşul în valoare ca centru medical de elită într-un context internaţional din care facem deja parte.

 

Pe scurt, DENTAL FUTURE este deja un eveniment important în domeniu. Pentru profesionişti, suntem siguri că numele celor care au acceptat să fie alături de noi în calitate de speakeri și ne-au acordat încrederea lor sunt suprize foarte plăcute. Mizăm pe sprijinul întregii comunităţi stomatologice pentru a reuşi să ducem mai departe acest proiect.

 

În plus, DENTAL FUTURE este definit şi de programul de responsabilitate socială pe care îl susţinem. Am decis ca o parte importantă din fondurile obţinute de pe urma acestei conferinţe să ia drumul Fondului de Burse, un proiect derulat de Fundaţia Comunitară Iaşi“ – Dan Drăghici, inițiator DENTAL FUTURE.

 

Peste 8000 de euro din fondurile obținute din finanțarea DENTAL FUTURE 2019 vor fi direcționate către Fundația Comunitară din Iași, în cadrul programului de responsabilitate socială al Conferinței. Banii vor fi folosiți pentru a susține un număr important de elevi în cadrul programului Fondul de Burse, un program construit de ieşenii care au ales să susţină şi să sprijine material viitorul tinerilor străluciţi, exact atunci când sprijinul lor contează cu adevărat, când se încheagă caracterul şi se formează harta deciziilor de viaţă.

 

În 2018, DENTAL FUTURE a reunit peste 200 de participanți, parteneri și colaboratori. La eveniment au participat 12 speakeri din 8 țări, respectiv Luxemburg, Italia, Grecia, Ungaria, Germania, Spania, Coreea de Sud, alături de specialişti români cu vizibilitate europeană.

 

DENTAL FUTURE 2019 este organizat de echipele Drăghici Dental, Safra Dental și Junior&Family Dental Center. Drăghici Dental are o experiență de peste 11 ani în domeniul tehnicii dentare, iar calitatea serviciilor și tehnologiilor folosite au ajutat compania să asigure lucrări dentare și consultanță de specialitate pentru aproximativ 400 de medici stomatologi din București și 10 județe din Estul României. Reţeaua de clinici Junior&Family Dental Center numără trei clinici în România, două în Iași și una în București.

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi site-ul evenimentului: www.dentalfuture.ro sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/dental.future.events/

 

Detalii

Începe:
ianuarie 23, 2019
Se termină:
ianuarie 26, 2019
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Hotel Internațional Iași
Strada Palat 5A
Iași, 700032 România
+ Hartă Google
Telefon
0332 110 060
Vezi site-ul web Loc de desfășurare