Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ce noutăți aduce „Răpciune” la Ateneul Național din Iași

septembrie 3, 2019 - septembrie 30, 2019

Ce noutăți aduce „Răpciune” la Ateneul Național din Iași

Cu mult entuziasm și dedicare, echipa Ateneului Național din Iași propune pentru luna Septembrie un program cultural-artistic pentru copii, tineri și adulți, gândit atât pentru spațiile convenționale, cât, mai ales, pentru cele neconvenționale.

Păstrăm tradiția lunii Răpciune și aducem teatrul mai aproape de ieșeni cu cea de-a treia ediție a proiectului „Ateneul în oraș”! Anul acesta 22 de spații publice vor fi animate de actorii Ateneului din Iași, cu spectacole de teatru, pentru cei mici și cei mari!

Miercuri, 4 septembrie, la sediul instituției, în Sala „Galeriile de Artă”, la ora 17.00, va avea loc Vernisajul celei de-a VIII-a ediții a Salonului Internațional de Artă Naivă „Policarp Vacarciuc”.

Joi, 12 Septembrie, Vali Boghean Band vă dă întâlnire în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, începând cu ora 19.30. Îndrăgita trupă din Chișinău revine la Ateneul Naţional din Iaşi, cu un recital live inedit! Biletele sunt disponibile pe https://eventbook.ro/music/bilete-vali-boghean-band-live, la Ateneul Național din Iaşi și Librăria Humanitas (Piața Unirii).

Sâmbătă, 14 Septembrie 2019, începând cu ora 19.00, tot în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului ieșean vă invităm la spectacolul de teatru „Doi pe-o bancă”, în regia lui Cătălin Cucu.

În perioada 20-22 Septembrie vă invităm la „Festivalul Străzii Lăpușneanu”, un proiect prin care vom anima vechea „Uliță Sârbească” cu muzică live, concerte pentru toate gusturile, spectacole de teatru, concursuri, expoziții de fotografie, cinema în aer liber, târg de meșteșuguri, târg de antichități și multe alte surprize realizate de comunitatea care activează în zona străzii Lăpușneanu. Programul festivalului va fi 10.00 – 22.00 în fiecare zi, fiind adaptat pentru toate categoriile de vârstă!

Și chiar dacă ne-am propus o lună foarte bogată în activități culturale, nu uităm nici de importanța mediului înconjurător! Facem un pas important în această direcție și vă invităm să vă alăturați campaniei #AdoptăUnTei, despre care puteți găsi informații accesând: https://www.facebook.com/donate/1723459357798170/3073654695985044/

La final de lună, pe 29 Septembrie, de la ora 19:00, dăm, official, startul Stagiunii Teatrale 2019-2020 și vă invităm la îndrăgita piesă de teatru „Take, Ianke și Cadîr”, regia Ion Sapdaru, care, până în preeznt a cucerit peste 5.000 de spectatori din întreaga țară.

 

Detalii despre evenimentele Ateneului Național din Iași puteți găsi accesând www.ateneuiasi.ro și https://www.facebook.com/AteneulNationalIasi/.

Biletele pentru evenimentele care vor avea loc la sediul Ateneului Național din Iași pot fi achiziționate atât online, intrând la secțiunea calendar de pe site-ul instituției https://www.ateneuiasi.ro/calendar/, cât și de la casieria instituției.

Vă așteptăm cu drag, într-un număr cât mai mare!

Detalii

Începe:
septembrie 3, 2019
Se termină:
septembrie 30, 2019
Categorii Eveniment:
, ,

Organizator

Ateneul din Iași
Telefon
0332 408966
Email
office@ateneuiasi.ro
Vezi site-ul web Organizator