Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ateliere distractive pentru copii – Flori de Portocal

august 24, 2019 @ 5:00 pm - 8:00 pm

Gratuit

Ateliere distractive pentru copii – Flori de Portocal

Prietenii de la Flori de Portocal și EXCELSIOR vă invită să participați pe 23, 24 și 25 august, zilnic, timp de trei ore, de la 17 la 20, în Atrium Palas Mall, la Atelierele distractive pentru copii.

Aici, cei mici vor învăța să confecționeze semne de carte, suporturi pentru creioane și căpușoare decorative pentru stilou. Astfel, vor prețui frumosul și vor învăța că lumea poate fi schimbată în bine adăugându-i bucuria și lumina din fiecare ființă umană. Vă așteptăm cu mult, mult drag!

Din 2014, Librăriile SEDCOM LIBRIS Iaşi vă prezintă un produs educațional și comercial necesar pentru pre-gătirea logisticii unui nou an școlar și universitar.

Târgul pentru Școală EXCELSIOR s-a consacrat ca fiind o platformă eficientă de unde se pot face, confortabil, relaxat şi informat, toate cumpărăturile pentru noul an şcolar: ghiozdane, rechizite, manuale și bibliografie școlară, seturi creative și mii de articole folositoare, papetărie de calitate și cărți minunate pentru copii, profesori și părinți.

Ediția a VI-a EXCELSIOR poartă un motto sugestiv „Cunoașterea înseamnă libertate, evoluție și putere”, se desfășoară în incinta Palas Mall Iaşi, în Atrium, nivel 0, zilnic de la ora 10.00 la ora 22.00, de pe 21 august până pe 15 septembrie 2019, şi va reuni, și anul acesta, sub trinomul calitate – diversitate – celebritate, zeci de branduri îndrăgite de papetărie și birotică, precum şi mii de cărți de la cele mai apreciate edituri de profil din România, în total peste 50.000 de articole diverse (produse de papetărie și cărți) la preţuri atractive.

Detalii

Dată:
august 24, 2019
Oră:
5:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Organizator

Sedcom Libris
Telefon
0232 234582
Email
online@sedcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Palas Mall
Str. Palas, nr. 7A
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon
0232 209920
Vezi site-ul web Loc de desfășurare