Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ateliere de creație – Daco Art

august 24, 2019 @ 5:00 pm - august 25, 2019 @ 8:00 pm

Gratuit

Ateliere de creație – Daco Art

Atrium Palas Mall Iași, 24 – 25 august 2019, orele 17.00 – 20.00. Participarea este gratuită.

Program

Sâmbătă:

Masa 1 – Atelier de confecționat fluturași și dragoni de hârtie

Masa 2 – Atelier de confecționat brelocuri

Duminică:

Masa 1 – Atelier de confecționat degeței

Masa 2 – Atelier de confecționat coifuri de petrecere

Pentru că jocul, primul stadiu de învățare și activitate creatoare, este începutul cunoașterii, Târgul pentru Școală EXCELSIOR și partenerii săi le oferă copiilor de toate vârstele posibilitatea de a alege să participe la tot felul de ateliere gratuite.

Daco Art vine cu un program util de ateliere de creație simpatice unde copiii pot confecționa fluturași și dragoni de hârtie, brelocuri, degeței și coifuri de petrecere.

Toate evenimentele se desfășoară în spațiile special amenajate din Atrium Palas Mall Iași, EXCELSIOR devenind un spațiu frumos unde toți copiii se pot juca și socializa, pot confecționa, învăța și desena tot ceea ce doresc.

EXCELSIOR este un concept educațional și comercial susținut de SEDCOM LIBRIS Iași, se desfășoară în perioada 21 august – 15 septembrie și susține dobândirea de către copii, prin joc, a unor capacități și experiențe noi, cultivând, astfel, de la cele mai fragede vârste spiritul de observație, memoria, atenția, fantezia, gândirea și spiritul artistic.

Ediția a VI-a EXCELSIOR poartă un motto sugestiv „Cunoașterea înseamnă libertate, evoluție și putere”, se desfășoară în incinta Palas Mall Iaşi, în Atrium, nivel 0, zilnic de la ora 10.00 la ora 22.00, de pe 21 august până pe 15 septembrie 2019, şi va reuni, și anul acesta, sub trinomul calitate – diversitate – celebritate, zeci de branduri îndrăgite de papetărie și birotică, precum şi mii de cărți de la cele mai apreciate edituri de profil din România, în total peste 50.000 de articole diverse (produse de papetărie și cărți) la preţuri atractive.

Pentru programul atelierelor, vă rugăm să consultați spațiile info din cadrul Târgului pentru Școală EXCELSIOR sau pagina de Facebook a evenimentului.

Detalii

Începe:
august 24, 2019 @ 5:00 pm
Se termină:
august 25, 2019 @ 8:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Organizator

Sedcom Libris
Telefon
0232 234582
Email
online@sedcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Palas Mall
Str. Palas, nr. 7A
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon
0232 209920
Vezi site-ul web Loc de desfășurare