Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ASFI sărbătoreşte 16 ani de activitate

noiembrie 4, 2017 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Gratuit

Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi (ASFI) împlineşte 16 ani de activitate pe data de 6 noiembrie şi sărbătoreşte această dată semnificativă.

Aniversarea va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie 2016, începând cu ora 19:00, la Centru de Evenimente AGORA.

Acum 16 ani, la Iaşi, o mână de studenţi pasionaţi de limba franceză şi inspiraţi de diversitatea culturală a ţărilor francofone au pus bazele primei asociaţii de profil din ţară. Anul acesta, privim retrospectiv la tot ce am realizat împreună cu cei care i-au fost alături asociaţiei. Ne referim aici la sponsorii noștri, la membri vechi ai ASFI, care și-au adus aportul într-un mod semnificativ, la reprezentanți ai ONG-urilor studențești – atât din Iași, cât și din restul țării –, membre ale Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și, bineînțeles, reprezentanți ai instituțiilor partenere.

„Ne bucurăm că am ajuns să sărbătorim 16 ani de implicare, de reinventare a studenției, de promovare a valorilor francofone în rândul studenților ieșeni, dar și internaționali. Fenomenul ASFI continuă să crească în ani, în intensitate, în simțirile noastre. Ne vor fi alături prietenii, oamenii cu care am cultivat relații de-a lungul acestor ani, dar și cei care au văzut ASFI-ul crescând.”, a declarat Ana Plumb, președintele Asociației Studenților Francofoni din Iași.

De-a lungul timpului, ASFI s-a remarcat atât la nivel local, naţional, cât şi internaţional, prin numeroase activităţi culturale şi prin intermediul unor proiecte de tradiţie precum „Arată că-ţi pasă!” (ACP) și Festivalul „Zilele Studentului Francofon” (ZSF). Astfel, în 2010, ASFI a fost distinsă cu titlul de „Cea mai bună asociaţie a anului”.

Detalii

Dată:
noiembrie 4, 2017
Oră:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Centru de Evenimente AGORA
Șoseaua Nicolina 115
Iași, 707317 România
+ Hartă Google
Telefon
0732 004341