Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Acces la literatura științifică ediția a 5-a. Romanian International Conference for Research and Education – a treia zi

octombrie 27, 2017 @ 8:30 am - 5:30 pm

„Acces la literatura științifică” este un eveniment anual organizat de Enformation, prin care ne dorim să oferim posibilitatea de interacțiune directă între cei din domeniul cercetării și cei din domeniul educației, pentru a crea noi oportunități de colaborare în sectorul academic.

Cu cea de-a 5-a ediție a conferinței ne adresăm, ca în cazul edițiilor anterioare, studenților, masteranzilor, doctoranzilor, profesorilor, bibliotecarilor și mai ales cercetătorilor din toate domeniile, dar de această dată abordăm discuții inclusiv pentru publicul liceal.

Cele 3 zile ale evenimentului includ sesiuni plenare și workshop-uri, create pentru a prezenta trend-urile din cercetare, noi metode și alternative pentru educație, precum și soluții inovative pentru amândouă domeniile.

Subiectele pe care le vizăm sunt:

  • Sistemul român de Cercetare și Educație: credem în evoluție?;
  • Cercetarea: drepturile de autor și problematica plagiatului;
  • Literatura științifică: integritate academică și inovație;
  • Educația: cheia dezvoltării sociale și economice?;
  • Juniorii și viitorul educației.

În fiecare zi descoperim exemple pozitive ale schimbării acestui sistem, datorită oamenilor care-și urmează pasiunea dincolo de problemele întâmpinate, iar aceste reușite trebuie să devină cunoscute comunității Enformation! Așadar, ne încurajăm invitații-oratori să-și împărtășească experiențele de succes pentru a demonstra că educația și pasiunea oferă resurse suficiente pentru a obține performanțe și schimbări pozitive, chiar în România.

Te invităm să participi!

(Mai multe detalii pe www.conferinta.e-nformation.ro)

Oferim vouchere gratuite persoanelor interesate de eveniment. Cod voucher: enfculturainiasi.

Aici puteti vizualiza programul desfasurat.

 

Voucherul “enfculturainiasi” se foloseste la inregistrarea online iar biletul devine gratuit. Dupa inregistrare, se printeaza biletul pe care invitatii trebuie sa-l prezinte la intrare. Numarul voucherelor este egal cu totalul locurilor ramase disponibile. In acest moment sunt ocupate 350/450.

Details

Date:
octombrie 27, 2017
Time:
8:30 am - 5:30 pm
Event Category:

Venue

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”
Strada Păcurari 4
Iași, 700511 România
+ Google Map
Phone
0232 264245
View Venue Website