Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ziua și spectacolul, la Teatrul Luceafărul

februarie 10, 2021 - februarie 21, 2021

Lei12- Lei14

Ziua și spectacolul, la Teatrul Luceafărul

De pe 3 ianuarie, când conform normelor epidemiologice, a reînceput activitatea de prezentare a spectacolelor în săli, afișul Teatrului Luceafărul a înscris în fiecare zi câte o reprezentație. Cu excepția zilelor de luni, zi de relache în toată lumea.

Interesul publicului s-a exprimat într-o manieră care indică fără echivoc aprecierea activității instituției ieșene pentru copii și tineret: locurile în cele două săli de spectacole s-au vândut cu mare rapiditate. În cursul acestei săptămâni propunerile artiștilor sunt următoarele:

CAPRA CU TREI IEZI marti, 9 februarie, ora 17.30 (SOLD OUT)

PRIVIGHETOAREA miercuri, 10 februarie, ora 17.30

POVESTEA CELOR TREI PURCELUȘI joi, 11 februarie, ora 17.30 (SOLD OUT)

URSUL PĂCĂLIT DE VULPE vineri, 12 februarie, ora 17.30 (SOLD OUT)

O POVESTE JAPONEZĂ sâmbata, 13 februarie, ora 11

FRAM, URSUL POLAR duminică, 14 februarie, ora 11.

Cum se vede, cele mai multe sunt deja cu biletele epuizate.

 

Feedback-ul publicului

Feedback-ul publicului vine și pe canalele de socializare. Iată ce scria o spectatoare după vizionarea spectacolului „Amintiri din copilărie”, de duminica trecută: „Astăzi ne-am întors pentru o oră la normalitate. Actorii de la Teatrul Luceafărul au jucat cu atât de mult drag și dăruire încât nu le-am observat vizierele, iar pe noi nu ne-au deranjat măștile. Ne-au transpus în lumea lui Nică a Petrei, ne-au transmis bucuria de a juca și o oră a fost prea puțin… Vom reveni, din ce în ce mai des, pentru că avem nevoie de cultură și de bucuria pe care ți-o oferă actorii și poveștile lor. Felicitări întregii echipe, felicitări actorilor și vă mulțumim pentru firescul oferit.” (Cătalina Luca, pe pagina Facebook a Teatrului Luceafărul.)

Oferta săptămânii viitoare este deja publică, doritorii pot cumpăra bilete fie de la casieria Teatrului, fie online  https://www.bilet.ro/venue/teatrul-luceafarul:

SCUFITA ROȘIE (16 februarie, ora 17.30)

MUZICANȚII DIN BREMEN (17 februarie, ora 17.30)

FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI (18 februarie, ora 17.30)

PUNGUȚA CU DOI BANI (19 februarie, ora 17.30)

RATUȘCA CEA URÂTĂ (20 februarie, ora 11)

JACK ȘI VREJUL DE FASOLE (21 februarie, ora 11).

 

„Performața unei instituții de spectacole se măsoară în principal prin impactul pe care oferta ei o are asupra publicului, iar acest parametru se evidențiază foarte clar prin gradul de ocupare a sălii de spectacole. În sfera creației performanța este estetică, iar a fi «profitabil» înseamnă a investi social-cultural pe termen mediu și lung în modelarea tinerilor de azi, adulții de mâine. Suntem foarte încântați că spectatorii ne-au dus dorul și că de-abia au așteptat să revină la teatru. Tot ceea ce realizărm pe cele două scene ale noastre e pentru ei, pentru delectarea elevată a publicului.”, precizează teatrologul Oltița Cîntec, directorul artistic al Teatrului Luceafărul.

Detalii

Începe:
februarie 10, 2021
Se termină:
februarie 21, 2021
Cost:
Lei12- Lei14
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Teatrul Luceafarul

Loc de desfășurare

Teatrul pentru Copii si Tineret Luceafarul, Iasi
Strada Grigore Ureche 5
Iasi, 700259 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 212662
Vezi site-ul web Loc de desfășurare