Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Vremea ROBOȚILOR”- Istoria

decembrie 15, 2018

Gratuit

„Vremea ROBOȚILOR”- Istoria

Sâmbătă, 15 decembrie 2018, de la ora 11.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași – Facultatea de Construcții de Mașini și Management Industrial anunță deschiderea unei serii de întâlniri care au ca temă centrală cartea, cunoașterea și știința, reunite sub genericul „Vremea ROBOȚILOR”.

Profesor univ. dr. Cătălin Dumitraș, decanul Facultății de Construcții de Mașini și Management Industrial din Iași va vorbi despre istoria roboticii, în general și a celei de la Iași, în special.

Activitatea va avea ca element principal un miniroboțel care va urca câteva trepte și are ca scop realizarea unor grupe de lucru, prin care cei mici vor fi inițiați în tainele roboticii.

Reprezentanții bibliotecii vor aduce în prim plan cărțile din colecțiile bibliotecii care au ca subiect robotica și ficțiunea.

Manifestarea va avea loc la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” – Biroul de Împrumut Carte pentru Copii.

 

 „Vremea ROBOTICII” este seria de manifestări din cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

Details

Date:
decembrie 15, 2018
Cost:
Gratuit
Event Category:

Organizers

Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași
Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași

Venue

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași
Bd. Stefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin
Iași, 700063 România
+ Google Map
Phone
+40 332 110 044
View Venue Website