Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Vrei să înveți mai multe despre fotografia de portret? Vino la Seminarul de fotografie de portret și lumină, pe 17 septembrie, la Iași!

septembrie 17, 2019 @ 5:30 pm - 7:30 pm

Gratuit

Vrei să înveți mai multe despre fotografia de portret? Vino la Seminarul de fotografie de portret și lumină, pe 17 septembrie, la Iași!

Practici fotografia la nivel de hobby sau te numeri printre fotografii profesioniști din Iași? Crezi în faptul că niciodată nu le știm pe toate și îți dorești să descoperi mai multe despre lumină și fotografia de portret? Te așteptăm pe 17 septembrie, începând cu ora 17:30, la Casa de Cultură a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi” la un seminar gratuit de fotografie, inițiat de Shmo, alături de RevistaFoto.ro și Clubul Fotografilor Iași.

Speakerii seminarului sunt Daniel Chindea (fotograf la thesquare.photo și inițiatorul conceptului Shmo) și Paul Pădurariu (fotograf la paulpadurariu.ro și fondator RevistaFoto.ro), ambii fotografi de eveniment cu o experiență vastă în arta fotografică. Ei promit să realizeze practic tot ceea ce se va discuta teoretic și să împărtășească participanților tot ceea ce cred ei că merită știut când vine vorba de lumină în realizarea unui portret, fie în studio, fie acasă sau afară.

În cadrul seminarului se vor aborda subiecte precum lumină, posing, conversația cu cel fotografiat, echipament, fotografia de studio, fotografia outdoor, teorie, practică, business și marketing iar dacă vor fi întrebări din partea participanților cei doi speakeri sunt nerăbdători să răspundă la ele.

Te așteptăm să te bucuri de o inițiativă inimoasă, la care fiecare participant e invitat să contribuie cu întrebări și răspunsuri.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri, accesați evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/481168742718870/permalink/486630298839381/

Contact:

Daniel Chindea: lets@shmo.photos

Detalii

Dată:
septembrie 17, 2019
Oră:
5:30 pm - 7:30 pm
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Clubul Fotografilor din Iași
Email
http://clubulfotografiloriasi.ro/contact/
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Casa de Cultură „Mihai Ursachi”
Bulevardul Carol I (Parcul Copou)
Iași, 700506 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 267547
Vezi site-ul web Loc de desfășurare