Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Vino să alegi mărțișoare handmade și create de artiști, la Palas Mall Iași

februarie 26, 2019 @ 10:00 am - martie 3, 2019 @ 10:00 pm

Vino să alegi mărțișoare handmade și create de artiști, la Palas Mall Iași

Vestitori ai primăverii, cu forme felurite și realizați prin tehnici inedite, creativi sau cu motive tradiționale, îi întâmpină pe clienții ansamblului din inima orașului. Cea mai mare varietate de mărțișoare este prezentată în aceste zile, de către artiști plastici, meșteri populari și artizani handmade, în Atrium Palas Mall.

Anotimpul verde și-a făcut deja simțită prezența la Palas, acolo unde se desfășoară două târguri de mărțișoare, prilej pentru ca ieșenii să aleagă cele mai frumoase și deosebite simboluri cu șnur alb și roșu. Până vineri inclusiv, 1 martie 2019, parterul Atriumului Palas Mall găzduiește Sărbătoarea Primăverii.

Aproximativ 40 de maeștri ai lucrului manual și meșteri populari își prezintă creațiile făurite cu măiestrie, pentru toate preferințele. Mărțișoare florale, cu motive tradiționale, din fimo, piele, lemn, materiale textile, cusute sau sculptate, realizate prin tehnica origami, steampunk sau quilling, prelucrate din metal și multe alte piese unicat sunt disponibile în nenumărate modele.

Clienții vor găsi la târgul dedicat primăverii și accesorii și bijuterii create din diverse materiale, cu forme deosebite și culori vii, care pot fi daruri perfecte pentru doamne și domnișoare. Iar cei care vor să ofere cadouri pe lângă mărțișoare, pot opta pentru felicitări handmade, cutii de podoabe pictate manual, tablouri, decorațiuni, pălării și accesorii vestimentare sau cosmetice naturale.

Cei care doresc să-și impresioneze apropiații cu un mărțișor aparte sunt așteptați la „Atelierul Artistului”, care se desfășoară în zona magazinului Zara, până pe 3 martie inclusiv. Evenimentul reunește 12 artiști vizuali și designeri locali, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici, care încântă privirile cu obiecte realizate prin tehnici plastice. Mărțișoare din sticlă, ceramică, piele, lemn sau mecanisme de ceas, dar și bijuterii unicat, piese vestimentare, agende îmbrăcate în coperți din lemn sau piele personalizate, felicitări desenate manual, accesorii din piele cu motive tradiționale, tablouri, păpuși, obiecte decorative și multe altele sunt propunerile „Atelierului Artistului”.

Vino la Palas să alegi mărțișoare speciale, pentru a întâmpina primăvara cu zâmbete!

 

 

Detalii

Începe:
februarie 26, 2019 @ 10:00 am
Se termină:
martie 3, 2019 @ 10:00 pm
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Palas Mall
Str. Palas, nr. 7A
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon:
0232 209920
Site web:
http://www.palasiasi.ro/