Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferința – „Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți?”

martie 20, 2018 @ 6:00 pm - 9:00 pm

Lei65.00

Conferința – „Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți?”în sine și să fie fericiți?”

Psihologul Irina Petrea va sustine pe 20 martie 2018, începând cu ora 18:00 la Iași (Hotel Moldova) conferința cu tema „Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți?„

Proiectul național UN PĂRINTE MAI BUN prezinta o nouă temă de dezbatere, în conferințele de informare și instruire atât a profesioniștilor în domeniu (cadre didactice, psihologi etc.), cât și a părinților: „Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți?”

Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul reușind în viață, în profesia aleasă, alături de partenerul de viață ales.

Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul fericit, dar din prea multa iubire, putem face mari greșeli. O stimă de sine stabilă, o imagine de sine realistă, o bună încredere în sine sunt elemente-cheie pentru succesul copiilor noștri.

Caracterul și conduita definesc personalitatea și pot fi modelate prin educație.

Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți?

O conferință despre cum să ne educăm copiii în așa fel încât:
– Să aibă încredere în ei înșiși și să depășească adversitățile găsind soluții la problemele lor.
– Să își descopere interesele și pasiunile și să trăiască în mod autentic.
– Să își dezvolte motivația interioară și să își stabilească obiective pe care să le poată îndeplini.

Implicarea și un bun management al celei mai prețioase resurse și anume timpul, ne ajută să ne îndeplinim cu succes obiectivele propuse, iar rezistența psihică ne ajută să facem față stresului și situațiilor care ne încearcă greu în viață.

Toate aceste aspecte vor fi tratate pe larg la întâlnirea cu psihologul Irina Petrea, la conferința pe care o va susține în data de 20 martie 2018, începând cu ora 18:00 la Iași (Hotel Moldova).

Participând la acesta conferință, părinții și cadrele didactice participante vor avea posibilitatea de a primi informații valoroase, aplicate și verificate în relația cu copiii, de la un specialist în domeniul parenting-ului. În plus, vor putea adresa întrebări, oferindu-li-se lămuririle necesare în problemele ridicate.

Pe Irina Petrea o cunoști din emisiunile de televiziune „Supernanny”, “Copii contra părinti” și “Cei 7 ani de acasă”, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale.  ACUM o poți asculta în cadrul conferinței pe care o va susține la Iași și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

“Cât trăiește, omul poate crea orice, dar există o singură instanță când omul este asemenea lui Dumnezeu- ziditor de viață: atunci când face un copil, când din viața lui se zămislește o altă viață. Și dintre toate experiențele omului, aceasta este cea mai minunată! Un copil te învață ce înseamnă măsura generozității, a bunătății, a grijii pentru celălalt.  (Irina Petrea, “Și tu poți fi Supernanny – cum să îți crești bine copilul”, Editura Trei, 2010).

Cui se adresează conferința: părinților, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari și tuturor persoanelor care sunt interesate de educație.

LocațieHotel Moldova, str Anastasie Panu nr 31

Speaker: Irina Petrea (psiholog, psihoterapeut, autor)

Durată întâlnire: ~ 3 ore

Important de precizat este faptul că participarea este posibilă numai pe baza înscrierii prealabile.

Bilete pot fi procurate si ONLINE (sau prin depunere de numerar la bancă, după completarea formularului de înscriere)

Va asteptam cu drag!

Detalii

Dată:
martie 20, 2018
Oră:
6:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Lei65.00
Categorii Eveniment:
,
Site web:
http://unparintemaibun.ro/portfolio/conferinta-iasi/

Loc de desfășurare

Hotel Moldova
Strada Anastasie Panu, nr 31
Iași, 700028 Romania
+ Hartă Google
Telefon
0232 260240
Vezi site-ul web Loc de desfășurare