Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Un ornitolog în patria lui Tagore

februarie 25, 2019 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Gratuit

Un ornitolog în patria lui Tagore

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Facultatea de Biologie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” invită publicul luni, 25 februarie 2019, de la ora 17.00, la Sala de lectură (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8, Galeriile comerciale), la prima activitatea din seria „Drumețiile unui ornitolog”.

Ghidul întâlnirii, care se va desfășura sub genericul „Un ornitolog în patria lui Tagore”, este conf. univ. dr. Carmen Gache de la Facultatea de Biologie, care ne va povesti despre neobișnuitele grădini și păsări din India. Informațiile vor fi completate cu imagini din colecția personală a universitarului ieșean, cât și cu publicații aflate în colecțiile bibliotecii.

 

„Drumețiile unui ornitolog” se desfășoară în cadrul proiectului „Provocările culturii”, care își propune să faciliteze contactul elevilor de liceu cu diverse zone ale culturii și interconectarea lor, prin dialog cu scriitori și creatori culturali, expoziții, ateliere și seminarii. Una dintre temele urmărite de proiect este cunoașterea și aprofundarea celor mai îndrăgite cărți din bibliotecă.

Details

Date:
februarie 25, 2019
Time:
5:00 pm - 7:00 pm
Cost:
Gratuit
Event Categories:
,

Organizer

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași

Venue

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași
Bd. Stefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin
Iași, 700063 România
+ Google Map
Phone
+40 332 110 044
View Venue Website