Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Turism!

iulie 25, 2017 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Gratuit

Un documentar despre ciclul vieții de pe coasta Adriaticii – un adevărat „sezon de vânătoare”, unde gazdele sunt vânătorii, turiștii cei vânați, iar personalul de curățenie elementul care vine să se bucure de resturile rămase.

„Turism!” este un film despre vânători iscusiți, despre prada lor luată prin surprindere și, în cele din urmă, despre discreții saprofagi, care sunt acolo pentru a strânge resturile.

Fiecare dintre ei are un rol colosal într-un ciclu al vieții care are loc în fiecare vară pe coasta Adriaticii, atunci când „sezonul de vânătoare” începe și mii de turiști din lumea întreagă se îngrămădesc în vizită. Gazdele experimentate știu fiecare truc cu privire la modul de a-și face oaspeții să se simtă ca acasă și să revină.

Pe de altă parte, turiștii par să trăiască într-o binecuvântată ignoranță în ceea ce privește jocul din care fac parte, observând totul prin lentilele aparatelor de fotografiat.

După toată distracția și jocurile, mâncarea bună și priveliștile de neuitat, când petrecerea se termină în sfârșit, oaspeții părăsesc coasta Adriaticii cu sute de impresii și selfie-uri, iar scena este preluată de personalul de curățenie, care este acolo să facă loc pentru runda următoare și pentru a reporni ciclul.

Detalii

Dată:
iulie 25, 2017
Oră:
7:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Meru
Bulevardul Carol I, nr. 3
Iasi, 700506 România
+ Hartă Google
Telefon
0332 401 312