Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Te iubesc dar nu pe tine

mai 26, 2018 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Lei40- Lei50

Te iubesc dar nu pe tine

Unity Event, 11 masteranzi la specializarea Marketing și Comunicare în Afaceri, în colaborare cu Asociația Salvați Copiii Iași vă invită pe data de 26 mai, la ora 20.00, la Teatrul Luceafărul să urmăriți piesa de teatru „Te iubesc dar nu pe tine”, scrisă de Andreas Petrescu.

Reprezentația este organizată în scop caritabil, pentru a susține preșcolarizarea a 20 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani, ce provin din medii defavorizate, prin participarea la cursurile de pregătire intensivă desfășurate în cadrul Grădiniței Estivale, în perioada 10 iulie – 2 septembrie 2018. Suma strânsă din vânzarea invitațiilor va acoperi costurile pentru asigurarea meselor zilnice și pentru achiziționarea de materiale educaționale.

Evenimentul aduce în fața publicului povestea unui cuplu destabilizat, care, printr-o serie de întâmplări neobișnuite, provocate involuntar de protagoniști, ilustrează comicul de situație.
Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice şi plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este şi naivă şi prost informată, deoarece e convinsă că soțul său, pe numele lui Andrei, e plecat şi el în delegație. Soţul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soția se află la mulți kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc şi încearcă să își ascundă amanții prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Şi când vedem pe scenă o situaţie prin care am trecut şi noi, parcă râdem şi mai tare.

Din distribuție fac parte actorii Paula Chirilă / Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu și Andreas Petrescu. Regia artistică este realizată de George Buzoianu.

Invitațiile pot fi achiziționate de la librăria Cărturești din Palas Mall, dar și la numărul de telefon 0765398535 – Unity Event. De asemenea, invitații se găsesc și la sediul Asociației Salvați Copiii Iași, Al. Prof. I. Simionescu nr. 6, PT 15, Dacia. Prețul acestora este de 40 lei, respectiv 50 lei, în funcție de locul dorit.

Detalii

Dată:
mai 26, 2018
Oră:
8:00 pm - 10:00 pm
Cost:
Lei40- Lei50
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Teatrul pentru Copii si Tineret Luceafarul, Iasi
Strada Grigore Ureche 5
Iasi, 700259 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 212662
Vezi site-ul web Loc de desfășurare