Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Take, Ianke şi Cadîr” pe scena Amfiteatrului Palas

iulie 3, 2019 @ 8:30 pm - 10:30 pm

Lei65

„Take, Ianke şi Cadîr” pe scena Amfiteatrului Palas

 Miercuri, 3 iulie 2019, de la ora 20.30, o producție dramaturgică de excepție se va pune în scenă la Amfiteatrul Palas. Iubitorii de teatru vor avea ocazia de a-i întâlni pe „Take, Ianke și Cadîr”, într-o comedie savuroasă, cu actori renumiți din București.

 „Take, Ianke și Cadîr” este una dintre cele mai populare creații ale teatrului românesc, iar ieșenii vor avea prilejul de a o vedea într-o interpretare inedită. Și asta pentru că din distribuție fac parte actori cunoscuți și apreciați: Paul Chiribuță, Niculae Urs, Doru Ana, Adriana Trandafir, Constantin Cojocaru/Marian Lepădatu, Ioana Ancea și Andrei Roşu. O comedie spumoasă, spectacolul de miercuri seara va oferi publicului hohote de râs printr-o avalanșă de situații amuzante, care se nasc din prietenia de o viață a celor trei negustori, un evreu, un român şi un turc.

Una dintre cele mai populare creații ale dramaturgiei româneşti, piesa „Take, Ianke şi Cadîr” de Victor Ion Popa, va putea fi văzută de iubitorii de teatru, într-o interpretare deosebită.

Într-un mic orăşel de provincie de la începutul secolului al XIX-lea, trei negustori – un evreu un român şi un turc (Niculae Urs, Doru Ana si Paul Chiributa) – prieteni de o viaţă, îşi împart clientela. Fata evreului și băiatul românului se îndrăgostesc, dar povestea de dragoste a acestora este, în concepţia taţilor lor, absolut imposibil de împlinit.
Bătrânul Cadîr, interpretat în acest spectacol de Paul Chiributa, veşnic îndrăgostit şi mereu pus pe șotii, face însă în aşa fel încât istoria să aibă un final fericit. Atmosfera cordială se va putea materializa și printr-o „contopire” a… celor două prăvălii.
Alături de Paul Chiributa îi mai puteți vedea pe Niculae Urs, Doru Ana, Constantin Cojocaru/Marian Lepadatu, , Ioana Ancea , Andrei Roşu si Adriana Trandafir.

Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro
Pret Bilet: 65 Ron

Detalii

Dată:
iulie 3, 2019
Oră:
8:30 pm - 10:30 pm
Cost:
Lei65
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Palas Mall
Str. Palas, nr. 7A
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon
0232 209920
Vezi site-ul web Loc de desfășurare