Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Spectacolul „Sunt un orb!” de Horațiu Mălăele

februarie 24, 2019 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Spectacolul „Sunt un orb!” de Horațiu Mălăele

24 februarie 2019 – „Sunt un orb!” de Horațiu Mălăele

Ora 19.00, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, Ateneul din Iași

Duminică, 24 Februarie 2019, ora 19:00, Ateneul din Iași vă invită la spectacolul extraordinar „Sunt un orb” susținut de Horațiu Mălăele!

Farseur din vocație, cu șarm, inteligență și umor, Horațiu Mălăele va face o noua demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe “lovituri de teatru”, așa cum trebuie să fie un bun show de improvizație.

Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeti atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.

Convins ca râsul va mântui, spectacolul „sunt un orb” cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. „Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Mălălele.

Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale. Artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat, cu avertismentul: „pericol de râs în hohote“.

 

Pentru detalii privind toate evenimentele noastre, vă invităm să accesați site-ul www.ateneuiasi.ro sau să vizitați pagina de Facebook a Ateneului: https://www.facebook.com/pg/AteneulDinIasi/events/

Biletele pot fi achiziționate de pe: www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00-16.30.

Detalii

Dată:
februarie 24, 2019
Oră:
7:00 pm - 9:00 pm
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Ateneul din Iași
Telefon
0332 408966
Email
office@ateneuiasi.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare