Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Spectacol muzical de operă special creat pentru copii – „Dumbrava Basmelor Muzicale”

august 18, 2019 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Lei25

Spectacol muzical de operă special creat pentru copii – „Dumbrava Basmelor Muzicale”

Duminică, 18 august, la ora 19.00, scena Amfiteatrului Palas se va transforma într-un tărâm de poveste printr-un spectacol muzical de operă special creat pentru copii. 

„Dumbrava Basmelor Muzicale”, în regia lui Iulian Ioan Sandu, reprezintă o oportunitate pentru cei mici de a se bucura de un eveniment interactiv și educativ.

Prin joc, prichindeii vor asimila informații noi și interesante, din domenii variate. Timp de o oră, micii spectatori vor fi captivați de experiența pe care le-o vor oferi personajele din basme. 

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 25 de lei.

Spectacolul reprezintă o oportunitate unică pentru copii de a se bucura de un excepțional spectacol muzical de operă, special creat pentru ei.

Regia este semnată de către Iulian Ioan Sandu, cel ce a pus în scenă și poveștile lui „Peter Pan” și a „Alicei în Țara Minunilor”. Cel mai nou spectacol dedicat copiilor va conține fragmente din îndrăgitele opere „Motanul încălțat”, de Cornel Trăilescu și „Fata moșului și fata babei”, de Florin Comișel, care, alături de bucuria lirică, îi vor implica pe copii în diverse jocuri interactive, aceștia fiind atrași să asimileze informații noi și interesante în cel mai plăcut mod posibil.

Spectacolul „Dumbrava Basmelor Muzicale” oferă astfel copiilor șansa de a vedea, asculta și simți arta lirică de aproape, direct, interactiv, de a fi reuniți prin intermediul muzicii și încurajați să învețe toleranța și acceptarea reciprocă, alături de o lecție lirică inedită.

„Dumbrava Basmelor Muzicale” durează o oră și aduce în fața micilor spectatori echipa artistică a proiectului, formată din moderator și cele 7 personaje care vor interacționa constant cu spectatorii și îi vor învăța noțiuni de cultură generală din mai multe domenii, precum literatură, istoria muzicii clasice românești, noțiuni de dans, canto, regie, curiozități despre compozitor și informații de interes despre lumea artiștilor.

Details

Date:
august 18, 2019
Time:
7:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Lei25
Event Categories:
,

Venue

Palas Mall
Str. Palas, nr. 7A
Iași, România
+ Google Map
Phone
0232 209920
View Venue Website