Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Spectacol de teatru – „După faptă și răsplată”

august 31, 2019 @ 11:00 am - 12:00 pm

Gratuit

Spectacol de teatru – „După faptă și răsplată”

Târgul pentru Școală EXCELSIOR îi așteaptă cu drag pe toți copiii sâmbătă, 31 august, începând de la ora 11:00, la spectacolul de teatru „DUPĂ FAPTĂ ȘI RĂSPLATĂ” în regia lui Ionuț Gînju. Interpretează actorii Ateneului din Iași, Trupa TANDEM: Arun Cotic și Ionuț Gînju.

„După faptă și răsplată” este o incursiune în lumea magică a copilăriei personificată prin ochii animalelor. În sufletele copiilor povestea prinde viață și capătă sensuri noi. Poate doar copilăria ne ajută să accesam mai ușor inocența.

Vă invităm să pătrundem împreună în lumea plină de înțelepciune a fabulelor! Cele două personaje ne vor învăța prin puterea exemplului să fim buni, harnici, modești, cinstiți, isteți și plini de veselie. „O fabulă de vei citi, / Ea sigur te va răsplăti: / Cu o morală înțeleaptă / Viața ți-o va face dreaptă!”

Evenimentul se va desfășura pe Scena Excelsior amenajată în Atrium, nivel 0, Palas Mall Iași. EXCELSIOR, un produs educațional creat de Sedcom Libris Iași, susține și promovează teatrul pentru rolul său fundamental în dezvoltarea, educarea și formarea personalității copiilor pe plan afectiv, cognitiv și estetic.

Detalii

Dată:
august 31, 2019
Oră:
11:00 am - 12:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Sedcom Libris
Telefon
0232 234582
Email
online@sedcom.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Palas Mall
Str. Palas, nr. 7A
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon
0232 209920
Vezi site-ul web Loc de desfășurare