Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Spectacol de comedie „Eu te cred, da’…tu mă minți!”

august 21, 2019 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Lei65

Spectacol de comedie „Eu te cred, da’…tu mă minți!”

Miercuri, 21 august, de la ora 20.30, iubitorii de teatru sunt invitați să se amuze copios la spectacolul comedie „Eu te cred, da’…tu mă minți!”. 

Punerea în scenă se va face cu o distribuție de excepție: Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Cosmin Vijeu și Alexandra Sălceanu. 

Piesa este despre o fată căreia îi place să țese minciuni, iar băiatul care o iubeşte crede tot ce îi spune și se grăbeşte să rezolve problemele ivite, dar face şi mai multe încurcături. Pentru a afla deznodământul, sunteți așteptați să savurați comedia prezentată la Amfiteatrul Palas.

Eu te cred, da’…tu ma minti, este o adaptare a piesei bulevardiere ,, La Menteuse’’ scrisa de Jacques Bricaire si Maurice Lasaygues.

Indiferent de trecerea anilor si schimbarile timpurilor,situatiile ilare oferite de spectacol raman extrem de la moda si gustate de public, fiind intangibile in fata oricarui trend trecator.

Piesa este despre o fată căreia îi place să ‘ajusteze’ adevărul cu minciuni şi poveşti scoase din cărţi şi adaptate la realitate, iar băiatul care o iubeşte crede tot ce îi spune şi se grăbeşte să rezolve problemele ivite, dar face şi mai multe încurcături. Familia fetei este formată din tată şi soră. Ei o cunosc foarte bine dar, din când în când, şi ei sunt prinşi în ţesătura minciunilor.

Personajele:

Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonati – Aurelian Temisan

Isabelle de Rompoingt, 40 ani, snoaba peste masura – Monica Davidescu

Francoise, 30 ani, jurnalista, foarte mondena – Anca Dinicu

Patrick, 30 ani, inginer, romantic, baiat frumos – Cosmin Vijeu

Jane, frumoasa, un vis – Alexandra Salceanu

Prețul biletelor este de 65 de lei.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-urile  www.palasmall.ro sau www.iabilet.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

Detalii

Dată:
august 21, 2019
Oră:
8:00 pm - 10:00 pm
Cost:
Lei65
Categorii Eveniment:
,

Loc de desfășurare

Palas Mall
Str. Palas, nr. 7A
Iași, România
+ Hartă Google
Telefon
0232 209920
Vezi site-ul web Loc de desfășurare