Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SPECTACOL CARITABIL „Fii BUCURIE de Crăciun!”

decembrie 15, 2022 @ 6:00 pm

Fii BUCURIE de Crăciun!

În ziua de joi, 15 decembrie, începând cu ora 18.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași, profesori și studenți de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, împreună cu invitații și inițiatoarele acestui demers (Mădălina Manta, Ina Cristea și Mihaela Gârlea) vor dărui prin artă.

Aflat la cea de-a II-a ediție, evenimentul Fii BUCURIE de Crăciun! capătă și de această dată amprenta carității. Din fondurile adunate, artiștii invitați își propun să dăruiască studentei Denisa Gabriela Borș (anul III, Canto, UNAGE) o parte din resursele necesare pentru a-și îmbunătăți performanțele artistice în drumul său către marea scenă!

Cu ocazia primei ediții, desfășurate în urmă cu trei ani, în urma evenimentului Fii BUCURIE de Crăciun!, peste 60 de copii din mediul rural au beneficiat de o minivacanță în municipiul Iași. Ei s-au bucurat de intrarea în spații de joacă, vizitarea diferitelor obiective turistice, fotografii, o masă caldă, dulciuri și pizza din belșug.

Pe 15 decembrie vor cânta vocalista Mădălina Manta și pianista Ina Cristea. Ele vor fi însoțite în călătoria muzicală de chitaristul Sergiu Teclici, basistul Valentin Moroșan, clarinetistul Bogdan Irina și pianistul Eduard Trifan. Lor li se vor alătura studenți de la Facultatea de Teatru (Coregrafie și Păpuși-Marionete), precum și profesorii conf. univ. dr. Cristina Todi, conf. univ. dr. Anca Ciofu și prof. univ. dr. Raluca Bujoreanu-Huțanu.

Conceptul regizoral va fi semnat de lect. univ. dr. Mihaela Gârlea (coordonatoarea și prezentatoare evenimentului)

Detalii

Dată:
decembrie 15, 2022
Oră:
6:00 pm
Categorii Eveniment:
,
Etichete Eveniment:
, ,

Organizator

Universitatea Naţională de Arte „George Enescu”
Telefon
0232 212549
Email
secretariatficsmt@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”
Strada Păcurari 4
Iași, 700511 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 264245
Vezi site-ul web Loc de desfășurare