Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Șotron. Festivalul copilăriei – a V-a ediție

iunie 1, 2018 - iunie 3, 2018

Gratuit

Șotron. Festivalul copilăriei – a V-a ediție

3 zile și sute de activități educative gratuite

Muzeul Național al Literaturii Române Iași și Asociația „Patrimoniu pentru comunitate” Iași organizează în perioada 1-3 iunie 2018, în Grădina Muzeului „Vasile Pogor” și pe strada Vasile Pogor, evenimentul Șotron. Festivalul copilăriei.

Şotron. Festivalul copilăriei este cel mai mare eveniment pentru copii din zona Moldovei și presupune un maraton de activități culturale și educative gratuite ce au antrenat an de an mii de participanți și sute de parteneri implicați.

Cea de-a V-a ediție a Şotron. Festivalul copilăriei va marca aniversarea Centenarului primului muzeu literar din România (Bojdeuca „Ion Creangă” din Iași, inaugurată în anul 1918). Astfel, sub tema „Amintiri din copilărie” se vor desfășura sute de activități, într-o atmosferă relaxată și plină de surprize: ateliere practice, ateliere de lectură și întâlniri cu autori, concerte, piese de teatru, concursuri de cultură generală cu premii, demonstrații de dans, întâlniri cu personaje din povești, expoziții de arhitectură etc. Organizatorii au pregătit și o serie de activități destinate părinților, în zone de relaxare.

În etapa premergătoare evenimentului, pe pagina de Facebook Șotron. Festivalul copilăriei se desfășoară concursuri pentru părinți și copii cu premii dintre cele mai atractive: ultimele titluri din literatura pentru copii, jocuri și jucării etc.

Ediția a V-a este organizată în cadrul Festivalului Internațional al Educației și beneficiază de sprijinul Primăriei Municipiului Iași, al Inspectoratului Școlar Județean și al Palatului Copiilor Iași.

Programul complet se regăsește pe site-ul oficial www.sotroniasi.ro.

Detalii

Începe:
iunie 1, 2018
Se termină:
iunie 3, 2018
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,

Organizatori

Muzeul Național al Literaturii Române Iași
Asociația „Patrimoniu pentru Comunitate”

Loc de desfășurare

Muzeul „Vasile Pogor”
Bulevardul Carol I Strada Vasile Pogor
Iasi, 700110 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 212 830
Vezi site-ul web Loc de desfășurare