Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Serata „Procopiu” la Palat „Metafora transmisiei în comunicarea directă, face to face”

decembrie 12, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Gratuit

Serata „Procopiu” la Palat „Metafora transmisiei în comunicarea directă, face to face

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” și Asociația „Aliance of Educators for Science, Technology, Engineering, Mathematics and Informatics” – ESTEEM organizează joi, 12 decembrie 2019, de la ora 18.00, Serata „Procopiu” la Palat, ediția din această lună având ca temă „Metafora transmisiei în comunicarea directă, face to face.

Gazda evenimentului va fi Laurențiu Șoitu, Profesor universitar emerit doctor al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, de la Departamentul de Ştiinţe ale Educaţiei, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației.

Personalitate marcantă a culturii ieșene, doctor în Filosofie și doctor în Știinţe ale Educației, specialist în Logică și Pedagogia comunicării, Laurenţiu Şoitu este primul român primit în International Adult and Continuing Education Hall of Fame, Oklahoma, USA, clasa 2008. Inițiator și coordonator, împreună cu dr. Mihaela Manta, al primelor Cabinete de Consiliere Psihopedagogică din România, este expert în comunicare educațională și în utilizarea noilor tehnologii și mass-mediei în educație prin crearea primei platforme de cercetare ştiinţifică interdisciplinară în domeniu – MEDIAEC şi a primei platforme de utilizare a manualului şi auxiliarelor digitale – EduPrim.

Gazda seratei va introduce publicul în domeniul fascinant al comunicării directe, „face to face”. Redactor de emisiuni radio-TV, membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti, cercetător și profesor universitar cu rezultate recunoscute, expert al Consiliului Naţional al Audiovizualului, fondator de centre şi noi direcţii de cercetare și asociații profesionale, Laurențiu Șoitu intră, cu acest prilej, în galeria personalităților care au fost gazde ale Seratelor de la Palat: profesori și pedagogi, oameni de știință, cercetători de renume internațional, din țară și străinătate.

Proiectul, lansat în martie 2017, din dorința de a insufla tinerei generații interesul pentru știință, este coordonat de prof. univ. dr. Ovidiu Florin Călțun, președinte ESTEEM România, în colaborare cu Monica Nănescu și Camelia Teodora Cristofor, de la Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu”. Aceste evenimente sunt destinate publicului larg, iar intrarea este liberă.

 

Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Dată:
decembrie 12, 2019
Oră:
6:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Complexul Naţional Muzeal „Moldova” Iaşi
Telefon
0232 218383
Email
contact@palatulculturii.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Palatul Culturii Iași
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 1
Iași, 700028 România
+ Hartă Google
Telefon
+40.232.275.979
Vezi site-ul web Loc de desfășurare