Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Seminarul de formare Sidewalk Counseling – consiliere pro vita în stradă

iunie 17, 2017 @ 2:00 pm - 4:00 pm

Sâmbătă, 17 iunie 2017, de la ora 14:00 va avea loc la Sediul Pro Vita Iași, seminarul de formare Sidewalk Counseling – consiliere pro vita în stradă, susținut de Bernadette Smyth, fondator și director al Asociației Precious Life din Irlanda de Nord, Marea Britanie.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate modele de bună practică în consilierea de stradă, tehnici de dialogare cu femeile aflate în criză de sarcină, căi de ajutorare pentru evitarea avortului, metode de consiliere primară a femeilor însărcinate aflate în dificultate. De asemenea, vor fi prezentați pașii esențiali de parcurs în a forma și coordona un centru pentru femeia aflată în criză de sarcină.

Bernadette Smyth, care vine în premieră în România, la Iași, este fondatorul celei mai importante mișcări pro vita din Irlanda de Nord și una din figurile pro life cele mai cunoscute la nivel european. Prin eforturile depuse din 1997 până în prezent a reușit să salveze de la avort sute de copii și mame.

De asemenea, a fost implicată în numeroase acțiuni de lobby și advocacy pentru a păstra avortul ca practică ilegală în Irlanda de Nord, această țară fiind, alături de Malta, cea mai restrictivă din Europa privind avortul la cerere.

Participarea este gratuită, dar pe bază de înscriere la adresa de e-mail: departament.provita@yahoo.com sau prin SMS la 0746 936 969. Sediul Pro Vita Iași se află pe Bld. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 14, deasupra Librăriei Doxologia.

Detalii

Dată:
iunie 17, 2017
Oră:
2:00 pm - 4:00 pm
Categorie Eveniment:

Organizator

Pro Vita Iași
Telefon
0746 936969
Email
departamentprovita@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Sediul Pro Vita Iași
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 14, etaj 3
Iași, 700259 România
+ Hartă Google
Telefon
0746 936969
Vezi site-ul web Loc de desfășurare