Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Seara de film german -„Alki Alki”

februarie 21, 2018 @ 6:30 pm - 8:00 pm

Gratuit

Regie: Axel Ranisch

Actori: Heiko Pinkowski, Peter Trabner, Christina Große

Nerecomandat copiilor sub 12 ani

Centrul Cultural German Iaşi vă invită la Seara de Film German miercuri, 21 februarie 2018, începând cu ora 18:30, în sala Bertolt Brecht. Va fi prezentat filmul german “Alki Alki” în regia lui Axel Ranisch, din anul 2015.

Prin intermediul filmului, Axel Ranisch dă dependenței de alcool două fețe, pe care le urmează spre drumul alunecos al pierzaniei: Tobias (Heiko Pinkowski) și prietenul său, „Alcoolul” (Peter Trabner). Din tinerețe, cei doi nu au fost separați unul de altul nicio zi.

„Alcoolul” îi ține mereu companie lui Tobias, în birou, în cluburi, acasă cu copiii și chiar în patul matrimonial, pe care îl împarte cu Anika. Sub influența lui, arhitectul nu numai că își neglijează locul de muncă, dar și își face din ce în ce mai rău căsniciei, relației cu cei trei copii ai săi și relației profesionale cu partenerul său de afaceri Thomas. Încercările de a scăpa de „Alcool” sunt de scurtă durată, inutile și pur și simplu tardive.

„Alki Alki”, o comedie tragică despre dependență, povestește cu ajutorul improvizației convingătoare a protagonistului Heiko Pinkowski și prin realismul melancolic despre pierderea liberului arbitru și a simțului realității.

Filmul va fi subtitrat în limba engleză.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile/ Cu sprijinul Institutului Goethe

Vă aşteptăm!

Detalii

Dată:
februarie 21, 2018
Oră:
6:30 pm - 8:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Centrul Cultural German
Strada Lascăr Catargi 38
Iași, 700107 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 214051
Vezi site-ul web Loc de desfășurare