Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Redeschiderea Salonului de Literatură „Junimea”

octombrie 18, 2017 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Gratuit

Miercuri, 18 octombrie 2017, cu începere de la ora 18:00, în Galeriile Pod-Pogor va avea loc ședința de deschidere a Salonului de Literatură „Junimea”, seria a VI-a, pentru perioada 2017-2018.

Proiect coordonat de scriitorul Mirel Cană, Salonul de Literatură „Junimea” își propune descoperirea noilor talente literare, precum și încurajarea și promovarea acestora, inclusiv prin publicare.

În cadrul seriei a VI-a, Salonul îl va avea ca invitat permanent pe prof. univ. dr. Nicolae Crețu, alături de o serie de invitați speciali. Invitatul special al primei ședințe este cunoscutul poet ieșean Radu Andriescu. De asemenea, Ana Săndulescu, beneficiară a rezidenței FILIT pentru autori români, va citi proză.

Până acum, edițiile Salonului de Literatură „Junimea” au însumat zeci de ședințe la care au participat numeroși autori, artiști români și beneficiari ai programelor FILIT de rezidențe de creație, cu care participanții la ședințele Salonului au interacționat.

Invitații și programul de lectură ai Salonului pot fi urmăriți pe pagina de Facebook a MNLR Iași, precum și pe site-ul instituțiilor.

Details

Date:
octombrie 18, 2017
Time:
6:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Gratuit
Event Category:

Venue

Muzeul „Vasile Pogor”
Bulevardul Carol I Strada Vasile Pogor
Iasi, 700110 România
+ Google Map
Phone
0232 212 830
View Venue Website