Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Proiecție de film „Savva, inimă de războinic”

august 22, 2019 @ 8:00 am - 5:00 pm

Gratuit

Proiecție de film „Savva, inimă de războinic”

Ca în fiecare vară, activitățile recreative organizate de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași s-au bucurat de un imens succes nu doar în rândul publicului tânăr și foarte tânăr, mărturie stau sutele de copii participanți și nenumăratele mesaje de mulțumire sau de felicitare primite de la părinți. Vacanța este pe sfârșite și pregătim noi activități pentru perioada imediat următoare începerii anului școlar, însă până atunci îi invităm la activitățile programate în ultima săptămână a programului „Biblioteca de vacanță”, derulat în această vară sub genericul „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”.

Joi, 29 august, la Filiala „Ion  Creangă” de la Casa Sindicatelor are loc proiecția filmului „Savva, inimă de războinic”.

Participarea la toate aceste activități este gratuită, dar este condiționată de deținerea unui permis de intrare la biblioteca noastră, permis care se obține gratuit în baza actelor de identitate. Pentru o bună organizare, rugăm doritorii să trimită un e-mail la adresa programe@bjiasi.ro sau să ne apeleze telefonic, la numărul 0753024405, precizând și numărul de permis. Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00 și vinerea între orele 8.00-13.30.

Detalii

Dată:
august 22, 2019
Oră:
8:00 am - 5:00 pm
Cost:
Gratuit
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași

Loc de desfășurare

Filiala „Ion  Creangă”
Bulevardul Socola nr. 34
Iași, 700259 România
+ Hartă Google
Telefon
0374 461 219
Vezi site-ul web Loc de desfășurare