Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Proiecție de film – „Rocketman”

iunie 10, 2019 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Lei12

Proiecție de film – „Rocketman”

Sala Mare de Spectacole ,,Radu Beligan” a Ateneului din Iași, 10 iunie 2019, ora 20:00

Nerecomandat sub 15 ani

Regia: Dexter Fletcher

Cu: Bryce Dallas Howard, Taron Egerton, Richard Madden, Jamie Bell

Gen film: Biografic, dramă

Durată: 121 minute

Peliculă inspirată din viaţa legendarului muzician Elton John, „Rocketman” este o odisee muzicală la confluența fanteziei cu realitatea, care îmbină lumea muzicii, celebrității și a modei.

Filmul îl urmărește pe Elton pornind din orășelul Pinner, de-a lungul drumului spre succes, dependență și suferință. Luptându-se cu imaginea privată, sexualitatea lui și problemele din copilărie, tânărul Elton găsește o salvare în muzica ce îl propulsează pe scena internațională. Este motivat de un alter ego de scenă, ce poartă costume extravagante și vede lumea prin niște ochelari mari, colorați.

Rocketman duce publicul într-o călătorie necenzurată prin viața unui simbol, cu cele mai îndrăgite melodii ale lui Elton John.

Momentele care au format viitoarea legendă a muzicii secolului XX sunt reactivate şi reconstituite cu o remarcabilă memorie afectivă. Melodiile compuse de Elton John nu apar în film în ordinea cronologică a lansării lor, realizatorii permițându-și mai multe licențe, dar reușind să rămână fideli spiritului evenimentelor care au avut loc și mai ales modului în care acestea s-au reverberat în sufletul genialului și extravagantului (cel puțin cât privește costumele) muzician.

 

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 12 lei, respectiv 15 lei pentru filmul 3D și proiecția de gală, și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul  www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Ochelarii 3D sunt incluși în prețul biletului.

Detalii pe:

Facebook: Cinema Iași

Instagram: www.instagram.com/iasicinema/

Site-ul: www.ateneuiasi.ro

Detalii

Dată:
iunie 10, 2019
Oră:
8:00 pm - 10:00 pm
Cost:
Lei12
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Ateneul din Iași
Telefon
0332 408966
Email
office@ateneuiasi.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare