Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Proiecție de film – „În flăcări”

iunie 3, 2019 @ 8:00 pm - 10:30 pm

Lei12

Proiecție de film – „În flăcări”

Sala Mare de Spectacole ,,Radu Beligan” a Ateneului din Iași, 3 iunie 2019, ora 20:00

Regia: Chang-dong Lee

Cu: Ah In Yoo, Steven Yeun, Jong-seo Jeon

Gen film: Dramă, mister

Durată: 148 minute

În timpul unei livrări, Jongsu, un tânăr curier, dă din întâmplare peste Haemi, o tânără care locuia cândva în cartierul lui. Haemi îl roagă să aibă grijă de pisica ei cât timp va călători în Africa. La întoarcere, i-l prezintă pe Ben, un tip misterios pe care l-a întâlnit în călătorie. Într-o zi, Ben îi povestește lui Jongsu despre hobby-ul său cât se poate de neobișnuit.

Inspirat din povestirea scurtă „Arderea hambarelor” de Haruki Murakami, care face parte din volumul „Elefantul a dispărut”, În flăcări este un thriller psihologic cu accente romantice în care un scriitor aspirant și un tip bogat devin rivali pentru dragostea aceleiași fete.

În flăcări/Burning, în regia lui Chang-dong Lee, a primit Premiul juriului FIPRESCI la Cannes 2018 și Premiul Vulcan, pentru scenografie.

„În flăcări” este un film cu mai multe planuri narative care se repetă. Atrage publicul în film și, în același timp, îi lasă „să stea la distanță.” Și să își pună întrebări nesfârșite. Este Ben (Steven Yeun) un criminal în serie sau este doar un prieten bun, generos și bogat? Unde a dispărut femeia (Jong-seo Jeon)? Cât de aproape este adevărul pe care îl văd și îl concep? Cât de aproape sunt adevărul și viața lumii pe care le văd în film? Ce îmi doresc cu adevărat? Ce este în realitate un film?

 

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 12 lei, respectiv 15 lei pentru filmul 3D și proiecția de gală, și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul  www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Ochelarii 3D sunt incluși în prețul biletului.

Detalii pe:

Facebook: Cinema Iași

Instagram: www.instagram.com/iasicinema/

Site-ul: www.ateneuiasi.ro

Detalii

Dată:
iunie 3, 2019
Oră:
8:00 pm - 10:30 pm
Cost:
Lei12
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Ateneul din Iași
Telefon
0332 408966
Email
office@ateneuiasi.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare