Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Proiecție de film – Coborâm la prima

februarie 8, 2019 @ 5:00 pm - 6:30 pm

Lei12

Proiecție de film – Coborâm la prima

AP 12 | REGIA: TEDY NECULA, 8 februarie 2019, ora 17:00

Regia: Tedy Necula

Cu: Iulian Burciu, Grumăzescu Cezar, Victoria Cociaș, Constantin Cotimanis, Dana Porlogea, Constantin Drăgănescu

Gen: dramă, romantic, dragoste

Durată: 84 minute

 

Coborâm la prima este o poveste inspirațională pe care o trăim în fiecare zi. Suntem în metrou așa cum suntem și în lume. Nu este un film despre Colectiv, dar viața nu poate nega evenimentul. Sunt povești paralele din viețile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificație specială pentru unii, spune regizorul Tedy Necula.

 

Filmul e un slalom într-un spațiu claustrofob între povești și personaje, cu surprize oferite de backstory-ul unora dintre eroi, cu câteva lecții servite, uneori cam didacticist, cu actori români veterani ce aduc bucuria de a-i vedea evoluând în același cadru și interpretări bune de la unii debutanți, se arată într-un articol Cinemagia.

 

„Este o poveste inspirațională pe care o trăim în fiecare zi. Suntem în metrou așa cum suntem și în lume. Nu este un film despre Colectiv, dar viața nu poate nega evenimentul. Sunt povești paralele din viețile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificație specială pentru unii”, adaugă regizorul Tedy Necula.

 

Coborâm la prima a câștigat și Trofeul IPIFF 2018 și Premiul UPFAR- ARGOA, pentru cel mai bun debut în filmul de lungmetraj indie de ficțiune.

 

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 12 lei, respectiv 15 lei pentru filmul 3D și proiecția de gală, și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul  www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Ochelarii 3D sunt incluși în prețul biletului.

Detalii pe:

Facebook: Cinema Iași

Instagram: www.instagram.com/iasicinema/

Site-ul: www.ateneuiasi.ro

Detalii

Dată:
februarie 8, 2019
Oră:
5:00 pm - 6:30 pm
Cost:
Lei12
Categorii Eveniment:
,

Organizator

Ateneul din Iași
Telefon
0332 408966
Email
office@ateneuiasi.ro
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare