Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Program cultural pentru toate gusturile la Ateneul Național Iași în Stagiunea Estivală 2019

august 2, 2019 - august 31, 2019

Program cultural pentru toate gusturile la Ateneul Național Iași în Stagiunea Estivală 2019

Ateneul Național din Iași propune ieșenilor în luna August 2019, în cadrul Stagiunii Estivale, un program cultural-artistic dedicat tuturor iubitorilor de artă și frumos, indiferent de grupa de vârstă sau de mediul din care fac parte, atât la sediul nostru, cât și în spații publice.

După ce am jucat piesele Ateneului ieșean în peste 70 de localități din 30 de județe ale țării, în cadrul Stagiunii celor 100 de ani, în luna lui Secerar, vom mai realiza noi deplasări în cadrul Turneului Național „Unire prin Cultură”, prin care dorim să ne apropiem și mai mult de obiectivul nostru, propus încă de anul trecut, de a ajunge în toate județele României.

Această lună este, de asemenea, o perioadă în care dedicăm o parte din activitățile instituției noastre românilor din diaspora care revin în Iași, în perioada 3 – 31 august. Astfel, în cadrul Proiectului „Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați” vom oferi ieșenilor, sau celor care îl vizitează, spectacole de teatru atât pentru copii, cât și pentru adulți, precum și concerte, în fiecare sfârșit de săptămână.

La sediul instituției vă invităm la spectacole de magie pentru copii realizate de Teatro Blu în datele de 3 și 24 august, la piese de teatru pentru copii, marca Marionnette Show, în ultima zi a lunii august, la proiecții cinematografice 3D în premieră, precum și la proiecte inedite precum Fabrica de Scurt Metraje „Short to the point” în data de 25 august și la Planetariu Mobil, realizat de Asociația Astronomică Pluto, în perioada 10 – 18 august.

Detalii despre evenimentele Ateneului Național din Iași puteți găsi accesând www.ateneuiasi.ro și https://www.facebook.com/AteneulNationalIasi/.

Biletele pot fi achiziționate atât online intrând la secțiunea calendar de pe site-ul instituției https://www.ateneuiasi.ro/calendar/ cât și de la casieria Ateneului ieșean.

 

Details

Start:
august 2, 2019
End:
august 31, 2019
Event Categories:
,

Organizer

Ateneul din Iași
Phone
0332 408966
Email
office@ateneuiasi.ro
View Organizer Website

Venue

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Google Map
Phone
0744652662 / 0751127741
View Venue Website