Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Primul atelier: „Educația caracterului”

noiembrie 11, 2017 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Asociația Familiilor Tinere dă start proiectului Școala Familiei. Până la sfârșitul anului vor avea loc trei ateliere dedicate părinților din Iași.

Primul atelier poartă titlul „Educația caracterului” și va fi susținut de Alina Mirică, pe data de 11 noiembrie 2017, de la ora 15:00, la Galeriile Art Georgies Iași.

În cadrul atelierului vor fi abordate teme precum definirea caracterului și importanţa lui în creșterea copilului, mecanismele formării caracterului și factorii care îi influenţează dezvoltarea, trăsături de caracter pe care copilul trebuie să le cultive.

Atelierul va fi împărțit în două sesiuni. Prima sesiune va acoperi informațiile de natură teoretică, iar cea de-a doua va cuprinde o sesiune practică de lucru. Fiecare participant va reuși până la finalul atelierului să identifice metode de a îmbunătăți performanţele intelectuale ale copilului și să găsească mijloacele de a reda echilibrul familiei.

Înscrierile se pot face până joi, 9 octombrie, prin email la adresa familiiletinere@gmail.com, la numărul de telefon 0753 427 368 sau pe pagina de facebook a Asociației Familiile Tinere. Numărul maxim de locuri disponibile este de 25 de persoane, iar participarea costă 70 lei/atelier sau de 150 lei pentru cei care se înscriu la toate cele trei ateliere organizate până la sfârșitul anului („Comunicarea în Familie” – 26 noiembrie și „Formarea dependențelor” – 9 decembrie).

Alina Mirică este mamă a şase copii şi profesoară de limba engleză, doctor în teologie cu teza „Rolul Mass-media în dezvoltarea tinerilor și a copiilor”.

Asociația Familiilor Tinere are ca scop iniţierea şi organizarea de proiecte, programe şi acţiuni pentru promovarea şi apărarea valorilor şi drepturilor familiilor tinere în societatea românească.

Detalii

Dată:
noiembrie 11, 2017
Oră:
3:00 pm - 5:00 pm
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Galeriile Art Georgies Iași
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 26
Iași, 700064 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 261535