Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Premiera spectacolului „Prima dată”

octombrie 10, 2017 @ 8:00 am - 5:00 pm

Lei10.00- Lei15.00

Foaierul cinematografului Victoria din Iași va găzdui, săptămâna aceasta, premiera spectacolului de teatru „Prima dată” în regia actriței Ateneului din Iași, Erica Moldovan.

Premiera spectacolului „Prima dată” va avea loc vineri, 13 octombrie, la ora 19:00, iar prețul biletelor este de 15 lei/ 10 lei cu reducere pentru elevi, studenți, șomeri și pensionari.

„Spectacolul „Prima Dată”, adaptare după textul lui Michal Walckzak, este o comedie spumoasă despre doi tineri care încearcă să își consume prima noapte de amor împreună, dar nu reușesc niciodată să ajungă la un consens.

Comedia tratează divergențele de percepție dintre cei doi tineri asupra acestui moment unic din viața lor. Magdalena este o tânără care și-a plănuit, până la cel mai mic detaliu, PRIMA seară de amor și nu îngăduie nicio abatere de la scenariu. Iar un „oarecare” EL, Carol, devine dezarmat și neputincios în fața capriciilor, aproape cronicizate ale Magdalenei.

Spectatorii vor asista la o comedie savuroasă compusă mai multe tablouri care prezintă un „du-te – vino” continuu dintre cei doi, un preludiu matematic și exact gândit de către protagonistă și menit să stârpească orice fantezie de-a lui Carol și eșecul lamentabil și repetitiv al protagonistului de a-i satisface capriciile paroxiste ale tinerei domnișoare. Povestea celor doi escaladează până în punctul în care Carol preia inițiativa și întreaga construcție amoroasă capătă accente absurde și hilare.

Toate acestea se împletesc pe scenă cu intervenții muzicale live, asigurate de instrumentiști talentați. Spectatorii vor avea ocazia să se regăsească adesea în situațiile amuzante creionate de cei doi protagoniști și se vor delecta, preț de o oră, cu un joc actoricesc plin de savoare și adevăr.” – Erica Moldovan, regizor

DISTRIBUȚIE: ALEXANDRA MACOVEI, DUMITRU FLORESCU
INSTRUMENTIȘTI:
PATRICIA IACOB – vioară
SERGIU CHILIANU – saxofon
MARIUS HELCIU – percuție
REGIE: ERICA MOLDOVAN

Detalii

Dată:
octombrie 10, 2017
Oră:
8:00 am - 5:00 pm
Cost:
Lei10.00- Lei15.00
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Cinematograful Victoria
Piața Unirii 5
Iași, 700056 România
+ Hartă Google
Telefon
0232 268012