Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Premieră „Amant dublu”

noiembrie 29, 2017 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Lei12.00

Un thriller erotic intens și tulburător, „Amant dublu” („L’Amant double”) este cel mai recent film al regizorului François Ozon, cu Jérémie Renier, Marine Vacth și Jacqueline Bisset în distribuție.

Selectat în Competiția oficială a Festivalului de film de la Cannes de anul acesta, „Amant dublu” intră în cinematografele din România în 10 noiembrie, distribuit de INDEPENDENŢA FILM. „Amant dublu” a fost prezentat și în cadrul festivalului Les Films de Cannes à Bucarest 2017.

François Ozon: „Amant dublu”, un thriller mental. „Flirtez cu lumea imaginară a personajului“
Chloé, o tânără fragilă, se îndrăgostește de psihanalistul său, Paul. După câteva luni, cei doi se mută împreună. Curând Chloé descoperă că iubitul ei îi ascunde voit o parte a identității lui.

La granița dintre iubire și hărțuire, sex și nevroză, „Amant dublu” este o călătorie erotică spre partea întunecată a minții. Cine este de fapt amantul ei? Doar un vis, o dorință ascunsă sau o dublură malefică?

„Intensitatea subiectivă a primelor 10 minute curge în tot restul filmului. O urmărim pe Chloé într-un mod linear, creând o tensiune a poveștii, folosind elemente de suspans, în timp ce rămânem ancorați într-o realitate schimbătoare, cu momente de derapaje mentale sau fantasmatice.

Asta mi-a permis să deviez de la o zonă pur realistă și să flirtez cu lumea imaginară a personajului. Pericolele exterioare și amenințările pe care le percepe Chloé scot la suprafață tumultul său interior. Mi-a plăcut idea asta“, spune Ozon.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 12 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro și de la casa de bilete a Ateneului din Iași.

Detalii

Dată:
noiembrie 29, 2017
Oră:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Lei12.00
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Ateneul din Iasi
str. Ion Creangă nr. 14
Iasi, 700321 România
+ Hartă Google
Telefon
0744652662 / 0751127741
Vezi site-ul web Loc de desfășurare